Sarti povoljne ponude !

Sarti je prelepo mesto na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija. Mesto u cijem okruzenju se nalaze prelepe plaze, i u krugu od 60km, preko 70 zaliva. Borova suma u zaledjini, pescane plaze i cisto more su ovom mestu, s’ pravom dali ime “najlepse ostrvo na kopnu”.Za sledece leto smo pod imenom: “Sarti povoljne ponude” izdvojili za vas nekoliko kuca. Celokupnu ponudu apartmana u Sartiju mozete pogledati, bilo na nasoj stranici koja je cela posvecena smestaju u Sartiju  (www.sarti-letovanje.co.rs), ili na stranici gde se nalaze sve destinacije koje nudimo za sledece leto 2018 u Grckoj .

Proverite zasto su nase ponude za letovanje u Sartiju povoljne :

Izdvajamo sledece apartmane u Sartiju :

Nalazi se .a u starom delu Sartija, stotinjak metara od plaže. Vila je od centra udaljena taman toliko da bude sklonjena od buke.

Pogledajte nasu kompletnu ponudu za  :  Apartmane u Sartiju 2018

Sarti povoljne ponude

Vila Jorgos u Sartiju : Izabrali smo je za vas jer je u njenoj blizini plaža, najveći supermarket, mir, tišina

Pogledajte vise detalja o voj vili u Sartiju.

 

Sarti ponude apartmana Sarti ponude apartmana

Najbolji opis ove vile je “korak do mora”, a može i “pogled do mora” s obzirom da sa nekih terasa možete uživati u pogledu more.
Vila je smeštena u novom delu Sartija a do peščane plaže će vam biti potrebno samo par koraka. Pogledaje zasto smo ovu vilu uvrstili u Sarti povoljne ponude.

Organizatori ovih ponuda u Sartiju su turisticke agencije Hellena Travel i Astra Travel Za ove ponude vaze  Opsti uslovi jednog od ovih organizatora putovanja,
Informacije i rezervacije u Novom Sadu
021/ 66 12 266 , 021/ 66 13 953
letoinfons@gmail.com
www.funtours.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.