+381 (15) 34 20 96 Poslovnica Šabac Adresa: Miloša Pocerca broj 20 , +381 (21) 66 13 013 Poslovnica Novi Sad Zmaj Jovina broj 25 juresicsa@gmail.com

Hotel Royal Wings Antalija

Hotel Royal Wings u Antaliji

Verujemo da o ovom hotelu nema mnogo nepoznanica. Svi oni koji su se interesovali poslednjih godina za vrhunski hotel u Antaliji su culi  hotelu Rouyal Wing u Antaliji.

O hotelu i oni koji su bili jednom pricaju mnogo godina kasnije i svako svoje sledece letovanje uporedjuju bas sa Hotelom Royal Wings Antalija


 

Hotel Royal Wings Antalija – Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Lara. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 17 km od centra Antalije. Hotel se nalazi na plaži.

Smeštaj: Hotel Royal Wings Antalija  ima ukupno 467 soba. Standardnih soba ima 405 (36m²; 2+1pax), deluxe suit soba 20 (70-80m², max4pax), duplex suit soba 40 (48m²; max4pax) i dve Royal King suit sobe. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili park, kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, tapison, mini bar (bezalkoholna pića i pivo, ne naplaćuje se i dopunjava se svakog dana), sef i satelitsku TV antenu.

 

Usluga: Ultra all inclusive– švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, dijetalni švedski sto, švedski sto za decu, užinu na plaži, večeru, kasnu užinu. Sva domaća i strana alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, sladoled u restoranu uz ručak i večeru, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred koju je moguće izvršiti u jednom restoranu nedeljno, sladoled, vitamin bar u fitnes centru. Posebno se naplaćuju: sobna usluga, sveži voćni sokovi i sokovi od povrća, strani šampanjac, neka strana pića kao što su stari viski, konjak itd, sva flaširana domaća i strana vina, A’ la karte restoran –drugi put u toku nedelje.

 

Sadržaj:Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani – Sehan (turska kuhinja), Gondol (italijanska kuhinja), Mambo Garden, Deep sea (morski plodovi), poslastičarnica, barovi širom hotelskog kompleksa sa uslugom od 24 časa. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, čuvanje dece, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, usluge kozmetičkog salona, rent a car, internet café, kompjuterske igrice i troškovi kupovine u prodavnicama.

 

Plaža:Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

 

Sport i zabava; Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki vodeni park (9 tobogana i bazen sa talasima) i luna park (trambuline, vrteške, carousel). Fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: rasveta teniskih terena, časovi tenisa, masaža i piling, sportovi na vodi, škola ronjenja i usluge kozmetičkog salona i SPA centra. Celodnevni animacioni program sa takmičenjima, večernji show organizuju profesionalni timovi. Mini klub i junior klub za tinejdžere.

Galerija fotografija-  hotel Royal Wings Antalija :

Cenovnik – Hotel Royal Wing Antalija

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.
 
Informacije i rezervacije u Novom Sadu i Šapcu, u prostorijama turisticke agencije Juresic Travel
Šabac, Miloša Pocerca broj 20
Tel /1: +381 (15) 34 20 96
Tel 2: +381 (15) 34 19 35
Mob.: +381 (63) 75 01 354
/
juresicsa@gmail.com