Asrin Beach Hotel Alanja

 

ASRIN BEACH HOTEL –  4* – TURKLER – ALANYA

 

Polozaj: Hotel Asrin Beach se nalazi u oblasti Turkler, 90km od aerodroma Antalija

 

Smestaj: Hotel ima 187soba. Sve sobe su standardnog tipa i imaju pogled na more, povrsine su 23m² i primaju maximalno 2+1pax. Sobe imaju balkon i sopstveno kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sat TV I muzicke kanale, mini bar i sef koji se dodatno naplacuju, keramicki pod.

 

Usluga: All inclusive: svedski sto za dorucak, rucak, popodnevnu uzinu, kolace i veceru, sva domaca i strana pica u vremenu od 10.00-23.00. Nije ukljuceno: uvozna pica, sveze cedjeni sokovi, sladoled, turska kafa.

 

Sadrzaj: Glavni restoran sa svedskim stolom, bar na bazenu, bar na plazi. Usluge po pozivu koje se dodatno naplacuju: lekarska pomoc, cuvanje dece, pranje vesa, telefon, fax, internet, rent a car.

 

Plaza: Hotelska plaza, na 100m od hotela, pescana I sljunkovita. Podzemni tunel koji vodi od hotela do plaze. Lezaljke i suncobrani su dostupni bez nadoknade. Peskiri na plazi se dodatno naplacuju.

 

Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle i za decu, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plazi, stoni tennis. Zabavni programi tokom dana i u vecernjim casovima i mini klub za decu. Dodatno se naplacuju: masaza, bilijar i sportovi na vodi.

 

www.asrinbeachotel.org
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.
Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencijeTuristička agencija
Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.