Alva Donna Hotel Spa 5* – Belek leto 2018

 

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA – 5* – BOGAZKENT

 

 

Položaj: Hotel Alva donna se nalazi u Bogazkent regiji, 40km od aerodroma, 50km od centra Antalije.

 

 

Smeštaj: Ukupan broj soba je 447. Rasporedjene su u sedam blokova u zgradama od 4 sprata. Standardnih soba ima 308 (27-30m2,2+1 osoba), porodičnih 117 (31-41m2, 2 spavaće sobe, jedno kupatilo,2+2osobe), porodičnih superior soba ima 10 (50m2, dve spavaće sobe,2 kupatila, max.5osoba),4 Pasha suit soba (66m2, 2 spavaće sobe,dnevna, dva kupatila,max.4 osobe), 3 Sultan suit sobe (81m2, 2 spavaće sobe,dnevna soba, dva kupatila, 1 sa jaczzijem,max.4 osobe), Madona suit soba(175m2,max.2 osobe),Presidental suit soba (180m2,max4 osobe). Sve sobe imaju kupatilo, kadu ili tuš, fen, centralnu klilmu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića,voda, pivo, dopunjuju se svakog dana), satTV, muzičke kanale, balkon ili terasu.

 

 

Usluga: Ultra all inclusive-hrana i piće 24 časa dnevno, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večeru, kasni noćni snack. Piće dobrodošlice, voćna korpa u sobi po dolasku.Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, voćni sokovi-koncentrovani, sladoled od 15.00-17.00 u mini klubu, u Bella baru i u vreme večere, sobna usluga od 02.00-06.00, A’ la karte restorani sa rezervacijom unapred. Mini bar u sobama se dopunjuje svakodnevno sa bezalkoholnim pićem i pivom. Posebno se plaćaju: Premium uvozna pića, specijlna, domaća i uvozna vina, energetska pića, sva flaširana pića, sobna usluga od 07.00-02.00, nargile.

 

 

Sadržaj: Amber-sa uslugom švedskog stola, buffet za decu, dijetalni buffet, Bella restoran pored bazena, A la Turca snack, bar na plaži, A’ la karte restorani: Le kebab-turski, Saphir-italijanski, Fusia-kineski, Jelapeno-meksički, Balikchi-riblji, dostupni su sa rezervacijom unapred, barovi po hotelskom kompleksu. Posebno se plaćaju: lekar, telefon, faks, internet, bebi servis, kompjuterske igrice, frizer, frizer, vešeraj, tržni centar, rent a car.

 

 

Plaža: Plaža je hotelska, peskovita, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima pored plaže i pored bazena, koji se ne plaćaju.

 

 

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park- za decu i odrasle odvojeno, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, mini golf, mini fudbal, košarka, odbojka, odbojka na plaži. Posebno se plaćaju: salon lepote, Wellness&Spa centar, sportovi na vodi, časovi tenisa.

 

 

Zabavni program se priprema sa profesionalnim timom, menja se svaki dan u toku dve nedelje. Preko dana razna takmičenja, večernji sou programi. Za decu postoji mini klub, gde profesionalni tim organizuje program preko dana i uveče.

 

 

 

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijamaturisticke agencije Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

2 thoughts on “Belek 2018 – Alva Donna Hotels & Spa 5*

  1. prosle godine smo letovali u ovom hotelu i iskrena da budem nikom ga ne bih preporucila. pola hotela je dobilo stomacni virus a medju njima i nase dete od godinu dana. Doktor u hotelu sa 5 zvezdica ne zna engleski a medicinski brat neljubazan uzas. osoblje nije ni najmanje ljubazno tu si a kao i da nisu. morala sam da molim sefa restorana i da cekam iza vrata kuhinje da bi dobila bananu za dete, kao da kupujem drogu a ne da trazim bananu za dete koje je bolesno. kasnije sam krala sa tanjira za goste koji su se baskarili u baldahinima! sve u svemu hotel ne zasluzuje 5 zvezdica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.