021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Adam i Eva Hotel 5* – Belek  leto 2018

 Hotel Adam i Eva

[fbshare type=“button“]

 

Usluga Hotela Adam i Eva : UAI (ultra sve ukljuceno) – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večera. Kasni noćni snack, mini bar u sobi koji se dopunjuje dnevno, maxi bar, mini bar u sobi sa uvoznim pićem-posebno se plaća, A’ la karte restorani sa rezervacijom koja se plaća. Sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

U meniju za goste, crnim slovima ispisan sadržaj je uključen u uslugu UAI, a crvenim slovima ispisano se plaća posebno.

Sadržaj: Glavni restoran za uslugu otvorenog bifea. Ima 7 A’ la karte restorana: Arrigato-japanska kuhinja, Sark-I- turska kuhinja, Mezes-riblji restoran, Salve- italijanski, Secret-večera uz sveće, Mutbak-meksička kuhinja, Blind- restoran za slepe. Bar pored bazena, Bar club na plaži, Dock bar, Bluetooth bar, Café d’Paris, Golfer’s bar, Martini bar, Cigar bar, disko i noćni bar. Room servis-24 časa- posebno se plaća. Posebno se plaćaju: lekarske usluge, rent a car, servis za pranje veša, peglanje, bebi servis, tržni centar, frizer, internet, kompjuterske igrice.

Plaža hotela Adam i Eva u Beleku : Hotelska, privatna, peščana plaža, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, akva park, fitness centar, teniski tereni, skvoš, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, minifudbal, odbojka, nemotorizovani sportovi na vodi. Sve druge sportske aktivnosti, SPA&Wellness kompleks, posebno se plaćaju.

Vrlo je poseban koncept zabave, ispunjen priredbama istaknutih turskih i svetskih DJ-jeva, specijalni dogadjaji i žurke. Sedam dana nedeljno specijalni programi. Dečiji klub, udoban i bezbedan, za uzrast od 04-12 godina. Usluge dečijeg kluba su besplatne.

 Antalija regija Belek. Ponuda velikog broja paket aranžmana za Belek i ovog leta. Najatraktivnija ponuda za parove u hotelu Adam i Eva u Beleku.

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.
Informacije i izdaje se sajt, u prostorijama turisticke agencije /
/
Tel /1: +381 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /
/
funtours@sezampro.rs

 

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.