021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Happy Elegant Hotel 5* – Alanja, leto 2018

HAPPY ELEGANT HOTEL – 4*+ – MAHMUTLAR – ALANJA

[fbshare type=”button”]
 
Položaj: Hotel  Happy Elegant se nalazi u oblasti Mahmutlar, Alanja, Antalija. Udaljen je 8 km od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smeštaj: Hotel ima ukupno 225 soba. Standardnih soba ima 174 (većina sa pogledom na more, 2+1pax), 25 suit soba (max.4pax), 24 porodične sobe (max.4pax) i 2 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se naplaćuje), sef, (posebno se naplaćuje), satelitsku TV sa muzičkim kanalima i balkonom.
 
Usluga: All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj i keks, večeru, ponoćni snek. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna piće od 23.00 časa, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 17.00 su uključeni u cenu. Posebno se naplaćuju: uvozna pića i domaća pića posle 23.00, pića u disku, sveže ceđeni sokovi, A’la Carte restoran, sobna usluga, turska kafa, kokteli i alkoholna pića na plaži.
 
Sadržaj: Glavni restoran za usluge otvorenog servisa, barovi pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuju: usluge lekara koji dolazi po zahtevu, frizer, vešeraj, telefon, faks, internet cafe i kompjuterske igrice.
 
Plaža: Hotel ima privatnu, peskovito-šljunkovitu plažu sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel ispod puta.
 
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za odrasle sa bazenom za decu, tobogani, zatvoreni bazen, tenis, stoni tenis, fitnes centar i odbojka na plaži se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, reflektori za noćni tenis i mini golf.

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula. Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencije Turistička agencija  Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.