021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hurgada – Egipat letovanje 2018

Ponude za letovanje – Egipat – Hurgada

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta u Egiptu, na toplom i čistom Crvenom moru,  posebno poznatom po lepoti svog koralnog blaga.

Hurgada se nalazi na obali Crvenog mora. Obala je duga oko 40 km, ali grad ne zalazi daleko u pustinju koja ga okružuje.Grad je osnovan pocetkom XX veka a od 80-ih veliki broj americkih, evropskih i arapskih investitora ulaže u njega.

Na oko 40 km južno od Hurgade nalazi se selo Šarm El Naga koje je poznato po lepim i neobicnim plažama. El Gouna je grad-hotel otvoren za turiste ali ne i za Egipcane koji tu nisu zaposleni. Grad se sastoji od nekoliko ostrva koja su razdvojena kanalima a povezana mostovima.

Plaže dugačke 50 km pružaju se duž cele oblasti, ispred svih hotela. Hoteli su većinom novi, izuzetno bogati sadržajima, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Sam centar mesta, kao i bogate istorijske znamenitosti, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta. Pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta: Kairo, Luksor, Snorkling, Safari, Diving…

Hoteli u Egiptu

Izdvajamo iz ponude :

Hotel  Intercontinental Abu Soma

Otvoren je 2004. godine.Hotel se nalazi na 51 km od aerodroma i 54 km od centra, na plaži. Hotel se sastoji      od glavne petospratne zgrade i 2 trospratne zgrade ,ukupno ima 445 soba od kojih su 384 superior sobe( 45 m2), takodje ima soba okrenutih ka moru ( 45m2) i apartmana. Opremljene su fenom, sefom, mini barom (naplaćuje se dodatno) , centralnom klimatizacijom, internetom, satelitskom TV, telefonom. Hotel poseduje još 3 sobe za osobe sa invaliditetom i ne pušačke sobe. Sobe se spremaju svakodnevno. Hotel ima 5 restorana, 6 barova, 2 otvorena bazena, 5 sala za konferenciju, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, taxi, doktora, internet kafe, prodavnice, frizerski salon, menjačnicu i bus do grada.        Detaljnije :

 

Hotel Premier le reve Hotel and spa :

Hotel je otvoren 2009. godine. Udaljen je 24 km od aerodroma i 27 km od centra grada. Sastoji se od jedne glavne i dve petospratne zgrade. Ukupno ima 228 soba. Sve sobe su klimatizovane sa terasom/balkonom, fenom za kosu, bade mantilima, papučama, SAT TV, telefonom, sefom u sobi (bez doplate), mini bar se dodatno naplaćuje, Internet pristup je besplatan. Sobe se čiste svakodnevno, a posteljina se menja na zahtev. Hotel ima 2 bazena, 5 restorana (4 a la carte uz doplatu), 4 bara, SPA centar. Usluga: AI i UAI Tipovi soba: delux sobe, apartmani i superior sobe. Sadržaji za decu: bazen za decu, igralište      Detaljnije:

 

Hotel  Titanic Palace :

Hotel je 10 km udaljen je od aerodroma, 17 km od centra grada. Ukupno ima 591 soba. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom/terasom, SAT TV, telefonom, fenom i sefom, mini bar (uz doplatu). Sobe se spremaju svakodnevno, a posteljina se menja na zahtev. Hotel ima 6 restorana (3 a la carte), 6 barova, bazen. Usluga: AI Tipovi soba: standardne sobe, porodične sobe i apartmani.                                                                                                                                                                 Detaljnije:

 

 


Informacije i izdaje se sajt, u prostorijama turisticke agencije . /
Novi Sad, Zemljane cuprije 2a
///1: +381 021 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /

funtours@sezampro.rs

 

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.