Jahorina – Vila Marija, zima 2018

Planinska kuća „Marija“ pruža udobnost i pravi planinski ugođaj. Smeštena je na nadmorskoj visini od 1600 metara. U neposrdnoj blizini se nalaze staze, baby lift, lift za odrasle, dvosed Poljice i staza za noćno skijanje. Do i sa skijalista je od kuće je moguće doći na skijama, bez velikog pešačenja ili potrebe za automobilom.

Kuća je par stotina metara udaljena i od otvorenih sportskih terena kao i pešačkih staza i omogućava prijatan boravak i van zimske sezone.

Planinska kuća „Marija“ pruža smeštaj apartmanskog tipa, a svaki apartman ima: spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, tv, kao i centralno grijanje.

Svim gostima je obezbeđen parking i skijašnica. -Vila je od glavnog parkinga udaljena 50m, kao I od dolazno-odlazne ski staze Poljice. Studio 1-se nalazi u prizemlju, u svom sadržaju ima kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju,TV, I trosed na razvlačenje, što znači da je namenjen boravku 2 osobe. App 2-se nalazi u prizemlju, sadrži jednu dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa kaminom,TV, trosed I dvosed na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo.Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 3(crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom I foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo I kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba. App 4(crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom I foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo I kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba. App 5(zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom I kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 6(zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom I kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 7(potkrovlje)-sadrži ¼ sobu, dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-6 os

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama Jahorine Info & Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
jahorinainfo@jahorina.co.rs

 

U ponudi jos :   Jahorina apartmani —   ESKIM 1 Apartmani Mecava Ledena Kraljica Roki apartmani Apartmani Čvoro

Hoteli na Jahorini —   Hotel Board Hotel Termag Hotel San DVA JAVORA Mecava hotel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *