Krf letovanje –  A kat. – Dassia

ARTEMIS – Club / villa sa bazenom

SPECIJALAN POPUST:

 

 

ARTEMIS – Club/villa sa bazenom – A kat., Dassia

Odličan izbor za vaše letovanje. Dve velike bajkovite apartmanske vile, koje izgledom i sadržajem omogućuju vrhunski odmor.

Lokacija:Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu Dasije sa velikim broj café barova, restorana, super marketa, internet caféa, a udaljenost od najlepših plaža Dasije je oko 400m. Ulaskom iz glavne ulice u prostor gde su smeštene vile, pruža se veliki negovani vrt sa uvek zelenom engleskom travom, stablima maslina, raznovrsnim i čudesnim kaktusima i velikim lepo uređenim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. U dubini parka – vrta smeštene su dve sestrinske apartmanske kuće sa 16 apartmana, izuzetno skladnog izgeda i lepog arhitektonskog rešenje sa ne skrivenim uticajem arhitekture Mediterana i Venecije. Do centra glavnog grada Krfa ima samo 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom.

Apartman 02 / Studio 02:sadrži dva ležaja, kuhinjski deo (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet, kupatilo – tuš/wc, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje.

Apartman 04:sadrži dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim rasklopivim ležajem i sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet, kupatilo – tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

 

 

 

CENA PO OSOBI: 3.000 rsd (dete 0-12g – 2.000 RSD) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
+ CENA PREVOZA (AVIONOM ili AUTOBUSOM) U TABELI U EUR

[tabs style=”background-color: #0066ff;” title=”Informacije o smestaju”]

[tab title=”Cene“]

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio) BEOGRAD • KRF • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 14:00h iz Beograda (Sava Centar – savska strana), iz Novog Sada (parking Želj. stanica) u 12:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Krfa je oko 16:00h. 13 ili 14.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:

– autobuski prevoz na relaciji Beograd-Krf-Beograd sa pratiocem grupe

– prevoz trajektom Igumenioca-Krf grad-Igumenica (vožnja traje oko 80 minuta)

– usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli

– izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli

– servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove zdravstvenog osiguranja – 118 rsd dnevno (odrasla osoba), 83 rsd za decu od 0-18g., 295 rsd za osobe starije od 65g.

– doplatu za dodatni prevoz Novi Sad – Beograd – Novi Sad u iznosu od 2.000 rsd.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

– avio – čarter let na relaciji Beograd-Krf-Beograd

– usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli

– izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli

– servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove zdravstvenog osiguranja – 118 rsd dnevno (odrasla osoba), 83 rsd za decu od 0-18g., 295 rsd za starije od 65g.

– troškove transfera aerodrom – apartman/hotel – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).

– aerodromsku i drugu taksu u Beogradu i na Krfu. Očekivan iznos oko 38€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka putovanja

– taksu za poskupljenje goriva. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka putovanja.

[/tab]

[tab title=”USLOVI PLAĆANJA“]

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 31. decembra 2014, admistritativnom zabranom preduzeća, turističkim kreditima poslovnih banaka, plaćanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama .

[/tab]

[tab title=”OPŠTE NAPOMENE“]

Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom raskloplivi i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.

– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

[/tab]

[/tabs]

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Belvi

Sve informacije i rezervacije : Turisticka agencija Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

U nasoj ponudu za leto 2018 pogledajte : Grcka ostrva , Grcka kopno (apartmani u Grckoj) , Hoteli na Kasandri, Hoteli na Sitoniji

Turska leto 2018, Egipat Aranzmani