+381 (15) 34 20 96 Poslovnica Šabac Adresa: Miloša Pocerca broj 20 , +381 (21) 66 13 013 Poslovnica Novi Sad Zmaj Jovina broj 25 juresicsa@gmail.com
Lefkada leto

Lefkada ponude za letovanje

Povoljno Letovanje na Lefkadu. Turistička ponuda za odmor Lefkada sezona 2019. Lefkada povoljne ponude

Lefkada je prelepo ostrvo nesvakidašnjih plaža, prelepih trgova, mesto gde se susreću istorija i tradicija, kontrast starog i novog i ostrvo bujne vegetacije.  U jugoistocnom delu Lefkade smesteno je i najpoznatije turisticko mesto ovog ostrva, Nidri. Nasuprot Nidrija se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri… Iz Nidrija polaze brodici koji vode do svih navedenih ostrva. Topla preporuka za sve one koji uzivaju u bojama i prelepim plazama.

Pod imenom Lefkada leto 2019 spremili smo za vas veliku ponudu apartmana :

Dok letujete na Lefkadi

Lefkada je poznata po svojim prelepim plažama i opuštenoj atmosferi, Lefkada (ili Lefkas) je jedno od jonskih ostrva, nedaleko od regije Epir na kopnu. U stvari, ostrvo je povezano sa kopnom preko mosta, što ga čini pogodnim odredištem za porodice ili velike grupe. Pored prekrasnih plaža i izuzetnih pejzaža, na ostrvu ima mnogo aktivnosti za sve uzraste. Evo nekih od najboljih stvari koje treba uraditi i videti na prelepom ostrvu.

Posetite dvorac Agia Mavra

Ovaj prelepi dvorac smešten u blizini ulaza na ostrvo. Dvorac Agia Mavra (Santa Maura) je sagrađen u 14. veku od strane Franka kako bi zaštitio kapital ostrva od potencijalnih invazija. Vredi videti dok letujete na Lefkadi.

Vodopad Dimmosari

„Slapovi Nidrija“, kako meštani zovu ove vodopade  smešteni su nadomak Nidrija..Do njih se dolazi pešice prateći znakove. Vredi 30 ak minuta laganog planinarenja. Jer prizor je predivan.

Samo za romantične : Zalazak sunca pored prelepog svetionika u Cape Lefkatas.

Svetionik je visok na strmim stenama, a posetitelji uvijek uživaju u pogledu. Na zalasku sunca nebo „boji“ more sa crvenkastim nijansama, što čini fantastičan pogled. Legenda kaže da je pesnik Sapfo skočio sa litica nakon što ga je odbacio Phaon.

Vaše letovanje na Lefkadi leta 2019, može biti upotpunjeno vodenim sportovima. Vetrovi na nekim delovima ostrva omogucjavaju jedrenje na dasci..

lEFKADA Svetionik
lEFKADA Svetionik

LEFKADA POVOLJNE PONUDE – APARTMANI AFEDRA!!!

 

Vila AfedraKuca GatsoulisApartmani Lefkada
Aranzmani za LefkaduApartmani u LefkaduApartmani na Lefkadi

SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Juresic Travel
Šabac, Miloša Pocerca broj 20
//1: +381 (15) 34 20 96
Tel 2: +381 (15) 34 19 35
Mob.: +381 (63) 75 01 354

juresicsa@gmail.com

Osim ove stranice LEFKADA POVOLJNE PONUDE, pogledajte i prezentacije, opis i cene sledecih destinacija :

Letovanje u Sartiju, Leptokaria letovanje
Niste našli smeštaj na Lefkadi ?
Ovde sigurno hocete Lefkada ponude 2019 

Procitajte :
Funtours IT vise ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Ponudu predstavlja turistička agencija Juresić. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja