+381 (15) 34 20 96 Poslovnica Šabac Adresa: Miloša Pocerca broj 20 , +381 (21) 66 13 013 Poslovnica Novi Sad Zmaj Jovina broj 25 juresicsa@gmail.com

Lefkada specijalne ponude

Lefkada specijalne ponude.  Povoljne ponude za odmor na Lefkada .Specijalne ponude 2019

Ostrvo Lefkada se nalazi juzno od Krfa i severoistpcno od Kefalonije. Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo); nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija, zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima.

Pod imenom Lefkada leto 2019 spremili smo za vas veliku ponudu apartmana po povoljnim cenama:

Lefkada apartmani,

LEFKADA SPECIJALNE PONUDE – VILA AFEDRA!!!

 

Vila AfedraKuca VasiaKuca Gatsoulis
Lefkada povoljne ponudeLefkada leto 2014Lefkada leto 2014
Lefkada leto

Lefkada ponude za letovanje

Povoljno Letovanje na Lefkadu. Turistička ponuda za odmor Lefkada sezona 2019. Lefkada povoljne ponude

Lefkada je prelepo ostrvo nesvakidašnjih plaža, prelepih trgova, mesto gde se susreću istorija i tradicija, kontrast starog i novog i ostrvo bujne vegetacije.  U jugoistocnom delu Lefkade smesteno je i najpoznatije turisticko mesto ovog ostrva, Nidri. Nasuprot Nidrija se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri… Iz Nidrija polaze brodici koji vode do svih navedenih ostrva. Topla preporuka za sve one koji uzivaju u bojama i prelepim plazama.

Pod imenom Lefkada leto 2019 spremili smo za vas veliku ponudu apartmana :

Dok letujete na Lefkadi:

Lefkada je poznata po svojim prelepim plažama i opuštenoj atmosferi, Lefkada (ili Lefkas) je jedno od jonskih ostrva, nedaleko od regije Epir na kopnu. U stvari, ostrvo je povezano sa kopnom preko mosta, što ga čini pogodnim odredištem za porodice ili velike grupe. Pored prekrasnih plaža i izuzetnih pejzaža, na ostrvu ima mnogo aktivnosti za sve uzraste. Evo nekih od najboljih stvari koje treba uraditi i videti na prelepom ostrvu.

Poseta dvorcu Agia Mavra

Ovaj prelepi dvorac smešten u blizini ulaza na ostrvo. Dvorac Agia Mavra (Santa Maura) je sagrađen u 14. veku od strane Franka kako bi zaštitio kapital ostrva od potencijalnih invazija. Vredi videti dok letujete na Lefkadi.

Vodopad Dimmosari

„Slapovi Nidrija“, kako meštani zovu ove vodopade  smešteni su nadomak Nidrija..Do njih se dolazi pešice prateći znakove. Vredi 30 ak minuta laganog planinarenja. Jer prizor je predivan.

Samo za romantične : Zalazak sunca pored prelepog svetionika u Cape Lefkatas.

Svetionik je visok na strmim stenama, a posetitelji uvijek uživaju u pogledu. Na zalasku sunca nebo „boji“ more sa crvenkastim nijansama, što čini fantastičan pogled. Legenda kaže da je pesnik Sapfo skočio sa litica nakon što ga je odbacio Phaon.

Vaše letovanje na Lefkadi leta 2019, može biti upotpunjeno vodenim sportovima. Vetrovi na nekim delovima ostrva omogucjavaju jedrenje na dasci..

Turisticka agencija Juresic Travel
Šabac, Miloša Pocerca broj 20
//1: +381 (15) 34 20 96
Tel 2: +381 (15) 34 19 35
Mob.: +381 (63) 75 01 354

juresicsa@gmail.com