+381 (15) 34 20 96 Poslovnica Šabac Adresa: Miloša Pocerca broj 20 , +381 (21) 66 13 013 Poslovnica Novi Sad Zmaj Jovina broj 25 juresicsa@gmail.com

Miracle Resort Hotel 5*  Antalija

MIRACLE RESORT HOTEL  ANTALIJA Lara

Položaj Hotela Miracle : Hotel se nalazi u oblasti Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma Antalija i 11 km od centra Antalije.

Smeštaj: Hotel Miracle  ima ukupno 696 soba. Standardnih soba ima 425 (28-35m²; 3+1pax,), povezanih soba ima 122 (dve standardne sobe odvojene vratima), 14 junior suita (75m2,max4pax), 11 soba je prilagođenih invalidima i sobe za nepušače. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tušem , fen, centralni klima uređaj(radi u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjuju se svakog dana), satelitsku TV i muzičke kanale.

Usluga u hotelu Miracle: Ultra all inclusive– švedski sto za rani doručak, kasni doručak, ručak i večeru, čaj, kafu i kasnu užinu. Sva domaća bezalkoholna i alkoholna pića, standardna uvozna pića se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: brendirana uvozna pića, A’la carte restorani,uvozna pića, takodje u ovim restoranima deci 0-6 godina nije dozvoljen ulaz, sveže ceđeni voćni sokovi, sobna usluga, pića u Bridge baru.

Sadržaj hotela: Turkuaz – glavni restoran u kojem se servira švedski sto (strana pića nisu servirana), A’la Carte restorani: Miracolo (italijanska kuhinja), Anatolia (turska kuhinja), Lagos (riblji restoran), Mexican-meksicki restoran. Lobby bar (domaća i neka strana pića od 10.00 do 02.00), bar pored bazena (domaća i neka strana pića od 10:00 do 23:00), bar na plaži (samo bezalkoholna pića). U Bridge baru se sva pića naplaćuju. Posebno se naplaćuju: sobna usluga, usluge lekara, vešeraj, čuvanje dece, internet café, kompjuterske igrice, telefon, faks, dečija kolica, tržni centar i internet konekcija u sobi.

Plaža Hotela Miracle Antalija:Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazen za decu, tobogan, fitnes centar, aerobik, step aerobik, gimnastika, fudbal, mali fudbal, fudbal i odbojka na plaži, košarka, tenis, stoni tenis, streljana, šah, pozorište, celodnevna i večernja animacija, turske noći, pub, muzika uživo, otvoreni disco i bioskop se ne naplaćuju. Oprema za tenis, rasveta za tenis i časovi tenisa, bilijar, solarijum, masaža, SPA centar i usluge kozmetičkog salona, internet, kompjuterske igrice i sportovi na vodi posebno se naplaćuju. Animacioni program za odrasle i decu tokom dana, mini klub za decu od 4 do 14 godina starosti i junior klub.

Cenovnik Hotel Miracle Antalija :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Galerija fotografija Hotel Miracle Antalija :
 
 

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencije Juresic Travel
Šabac, Miloša Pocerca broj 20
Tel /1: +381 (15) 34 20 96
Tel 2: +381 (15) 34 19 35
Mob.: +381 (63) 75 01 354
/
juresicsa@gmail.com