Nea Flogita apartmani Arisotelis

Za ovo leto posebna preporuka  - Nea Flogita apartmani Aristotelis !

Aristotelis apartmani – letovanje Nea Flogita 2018. godine.

Apartmani Arostotelis se nalaze u mirnom delu Nea Flogite udaljeni od plaže oko 120 metara.

Usluga u apartmanima : najam smeštaja.

Sadržaj Vile Aristotelis : Objekat  ima ukupno osam duplex apartmana sa dve spavaće sobe za smeštaj dve do šest osoba. Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu objekta.

Sadržaj apartmana: Svi apartmani su isti i sadrže veliki dnevni boravak sa trpezarijskim i kuhinjskim delom, kupatilo, velike terase, dve spavaće sobe. U jednoj sobi nalazi se bračni ležaj, u drugoj dva singl ležaja. Izuzetno komforan dnevni boravak u svom sastavu ima set za dnevni boravak (klub stočići, fotelje i ležaj iz kog se izvlači još jedan), zatim trpezarijski deo sa garniturom za sedenje (trpezarijski sto sa stolicama), kompletno i odlično opremljenu kuhinju (visoki frižideri sa komorom, standardni šporet, posuđe za predviđeni broj osoba, aparat za kafu). Takođe, u okviru dnevnog boravka je i TV sa DVD setom. Svi apartmani su klimatizovani (klima uređaj uključen je u cenu najma) i imaju velike, prostrane, terase na kojima se nalazi set za sedenje (sto i stolice za predviđeni broj osoba). Površina apartmana je 58m2. Iz jednog broja apartmana pruža se bočni pogled na more.

Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.

Klima uređaj: Korišćenje klime je bez doplate.

Web adresa hotela: www.aristotelesapartments.gr

Komentar agencije: Apsolutni hit za nastupajuću sezonu. Flogita se u prethodnih par godina pokazala kao pun pogodak, a objekat Aristotelis je definitivno jedan od najboljih u Flogiti i svojim sadržajima može da parira najboljima u Grčkoj.

Cenovnik
Nea Flogita letovanje 2018. godine

Popusti za rane rezervacije:

Fotografije apartmana Aristottelis Nea Flogita "

.

Cenovnik Nea Flogita leto 2018 :

Informacije i  Call Centar

021 6612 266

021 66 13 953

letoinfons@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.