Platamon leto 2018 – Grcka

Platamon apartmani  ! Cene se popustom 10 %  za rane rezervacije

www.funtours.co.rs

Platamon je jedna od najvažnijih turističkih destinacija obale pod Olimpom. Ime je, verovatno, dobio po platanima koji okružuju peščane plaže u okolini. „Zaštitni znak“ je stara, venecijanska tvrđava, koja je nekad kontrolisala ulaz u Solunski zaliv. Udaljen je od graničnog prelaza Evzoni 140 km, uz odličnu saobraćajnu povezanost autoputem i železničkom prugom (od nedavno prolazi tunelom, ispod gradića) sa Larisom i Atinom odnosno sa Katerinijem i Solunom.

 

Brojni su restorani, kafeterije, hoteli i kampovi a snabdevenost i infrastruktura odgovaraju potrebama turista sa svih strana, kojih u sezoni ima više desetina hiljada. Platamon nudi živopisnu i opuštenu atmosferu i idealno je mesto da se u njemu, tokom dana ili večeri, provede nekoliko sati – više puta u toku letovanja. Ne treba propustiti ni obilazak starog sela Palios Panteleimonas sa prekrasnim panoramskim pogledom na Pieriu.

Ako je neko željan da doživi atmosferu dalmatinske obale, svakako treba da ode u Platamon. Šetalište pored obale, šljunkovita plaža sa čistom vodom, a u zaleđu drevni Olimp… A kada sunčevi zraci zađu za planinu, mesto se pretvara u veliki bazar sa mnoštvom prodavnica, muzika dopire iz brojnih kafića a miris pržene ribe mami u mnogobrojne taverne.

Lokacija je između Platamona i Nei Poria (od oba po desetak minuta šetnje), u okruženju zelenila, voćnjaka, bašti i mora. Nedavno renovirane sobe imaju natkrivene terase i nova kupatila, satelitske TV i klima uređaje, telefon i radio, kao i frižidere (gosti rashlađuju vlastito piće ili voće). Postoji mogućnost besplatne internet konekcije.

U prizemlju je recepcija, lift, veliki restoran, aperitiv i „pool bar“. Tu je letnja terasa i lep bazen i, na kraju, pre peščane plaže – novi „beach bar“. Polupansionski obroci (i doručak i večera) serviraju se kao bogat „buffet sto“, uz odličan kvalitet i širok izbor internacionalnih i grčkih jela.

Povremeno se, bez doplate, organizuje „Grčko veče“ sa muzičkim i folklornim programom a brojni sadržaji za zabavu i razonodu su „na dohvat ruke“ u oba obližnja letovališta. Hotel ima vlastiti parking.

 Sun Beach Platamon:

no images were found

 
VLASTITI PREVOZ:                 U ponudi je DEO KAPACITETA (ograničen broj ovih smeštajnih jedinica) i to bez ikakve doplate a za sve termine koji su u tabeli označeni simbolom
AUTOBUSKI PREVOZ:          Organizovan je za sve termine, uz garantovane polaske iz SOMBORA, SUBOTICE, SENTE, KIKINDE, ZRENJANINA, SR. MITROVICE, NOVOG SADA I BEOGRADA
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Elnos Tours
Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencije

Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad , Ilije Ognjanovića 3
021/66 13 953 ; 021/6612 266
letoinfons@gmail.com
www.funtours.co.rs
www.rezervacijehotela.com
(rezervacije hotela sirom sveta online)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.