Ovu smo stranicu posvetili plazama u Okolini Sivote..Uskoro cemo postaviti fotografije i malo siri opis.
Ako ste bili na ovim ili u drugim plazamma u okolini Sivote, posaljite nam fotografije, opis, komentar ili vasu preporuku.

Plaza Galikos – Molos je vrlo blizu centra Sivote. Plaza je pescana i ima caffe bar gde se moze i popiti kafa ali i pojesti neki lagani obrok. More je mirno i vrlo toplo tako da je plaza idealna za porodice sa decom. Udaljenost od Sivote je oko 1.5km na putu prema Perdiki.

 

Zeri:Nalazi se odmah nakon Galikos.Plaža je peščana, toplo i uživate u jelu ili kafu tamo. Takođe, tu na tj plazi se nalaze i vodeni tobogani za sve uzraste.

 

Zavia: Zavia se nalazi izvan sela na putu ka selu Perdika . More je prilično hladno  . To je organizovana plaža koja takođe nudi bar – obrok .

 

Bella Vraka: Ovo je neverovatna plaža !!! Definitivno da ga posetite . Plaža je bukvalno na ostrvu Mourtemeno . Do plaze i ostrva se moze doći  prelazeci  preko plitkog mora pešice , gde je voda u visini kolena . Pre nego posetite ovu plažu treba ponesete sve što vam je potrebno, jer ne postoji nema kafeterija .

 

Mega Ammos: Plaza je locirana izvan sela, na putu prema Perdiki. Ona je jedna od plaza koje imaju mnostvo restorana, barova i cafeterija. Plaza je uredjena. Ono sto smo mi primetili je da voda ovde za nijansu hladnija i da na samoj plazi ima sitnih kameencica i sljunka.

 

Mikri Ammos:Plaza koja se nalazi odmah iz Mega Ammos. Na ovoj plazi takodje ima restorana i dobro je organizovana.

 

Pogledajte ponudu apartmana za sledece leto u Sivoti..

Takodje mozete pogledati sajt sa opisom Sivote, okoline i verovatno najkompletinjom ponudom u Sivoti za leto 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.