Polihrono leto 2018

Polihrono apartmani !!!

PONUDE ZA POLIHRONO LETO 2018  Popusti za rane rezervacije !

Polihrono je smešteno  na poluostrvu Kasandra. Malo, ali razvijeno letovalište koje nudi odlične uslove za izvrstan odmor. Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla i rastu na tom potezu.

 

VILA NIKOS –  POLIHRONO LETO 2018

apartmani Nikos u Polihronu - Polihrono apartmani

  Lokacija:Vila se nalazi na oko 50 m ili minut hoda od plaže, u mirnom delu Polihrona i na nekoliko minuta hoda do supermarketa.
Smeštaj:Svaki studio ima sobu sa klimom, TV prijemnikom, lepo uređenim kuhinjskim delom, kupatilo i terasu.

Vise o vili u Polihronu

 


 

Polihrono apartmani : VILA LENAS GARDEN

 Polihrono leto 2014

Lokacija: Nalazi se na 1,5 min hoda od plaže, u mirnom delu Polirnona. 

Smeštaj: Kuća raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim apartmanima na prvom, i pet okrevetnim dupleks apartmanima na drugom spratu. Svaki apartman ima lepo opremljenu kuhinju i kupatilo, sobu sa klimom i TV prijemnikom. U apartmanima 1/2+1, pomoćni ležaj je fotelja na razvačenje i nalazi se u kuhnji.

Vila Lenas Garden Polihrono -CENE


 Vila Posedonio – Polihrono

 

Hotel apartmanskog tipa Poseidonio se nalazi u centru Polihrona na glavnom trgu, 100m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim  i četvorokrevetnim apartmanima na prvom i drugom spratu. Detaljnije o vili…


Vila ERODIOS Polihrono :

VILA ERODIOS Polihrono

Za leto 2018, smo se odlucili da u ponudu uvrstimo i Polihrono, jer verujemo da ce ovo biti jedna od nalepsih porodicnih destinacija u Grckoj za ovo leto.

 Vila ERODIOS : Ova prelepa vila novijeg datuma se nalazi na nepunih 100m od šetališta i prelepe plaže i na oko 200m od centra Polihrona. Ispred same vile se nalazi veliki parking PROCITAJTE VISE O OVOJ VILI


Hotel SUN** Polihrono

Ovaj mali hotel se nalazi u centru gradića, svaka soba poseduje klima-uređaj, TV, kupatilo, telefon i terasu. Hotel Sun ima 42 dvokrevetne sobe (nekoliko sa francuskim ležajem), otvoreni bazen, bilijar salu, hotelski parking…

Usluga u hotelu Sun je na bazi noćenja sa doručkom.


Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost..

021 66 12 266  letoinfons@gmail.com

APARTHOTEL MOUSTAKAS  Polihrono

 

APARTHOTEL „MOUSTAKAS” Hotel apartmanskog tipa u centralnom delu Polihrona, udaljen je od plaže svega pedesetak metara, u neposrednoj blizini prodavnice, restorani. Sve smeštajne jedinice tipa „studio” na prizemlju, opremljene su kupatilom, kuhinjskim aneksom, balkonom, TV prijemnikom i klima uređajem. ( Naše mišljenje: Veoma dobro opremlene smeštajne jedinice, veoma dobra lokalizacija – za sve uzraste).

Cenovnik


Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije organizatora putovanja

Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com
U nasoj ponudi jos :

Hoteli u Grckoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *