021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Delphin Botanik Hotel Alanja leto 2018

 Delphin Botanik Hotel Alanja

 

Lokacija Hotel Delfin Botanik Alanja :
Hotel
se nalazi 90 km od aerodroma u Antaliji , 32 km od centra Alanje a 8 km od Avsalvara.Hotel je otvoren 1988. god a renoviran je 2007.godine.Hotel se prostire na 90.000 m2.

Plaža
Sopstvena, peščano-šljunkovita.Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Sobe
Hotel ima 563 standardne sobe (max 2+2 osobe, površine 27 m2, od kojih su 6 soba za osobe sa posebnim potrebama ), 26 family soba (max 5 osoba, površine 54 m2), 28 conection soba (max 4 osobe , površine 54 m2).Svaka soba sadrži TWC, TV, split klimu, telefon, mini bar (uključen u cenu), sef (uključen u cenu), fen, balkon.

Hotelski sadržaji
Hotel ima glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, 6 A la carte restorana, 7 barova, 3 spoljašnja bazena sa odvojenim delom za decu i 5 tobogana, TV sala, bioskop, tursko kupatilo, Spa centar, Welnes centar, hemisjko čišćenje, frizer, prodavnica, rent-a car, parking, konferencijska sala, 2 dečija bazena sa 4 tobogana, mini klub, junior klub, luna park (uključen u cenu), teretana, aerobik,aerobik u vodi, odbojka na plaži, 3 teniska terena, stoni tenis, pikado, mini fudbal, animacije za decu i odrasle, diskoteka, bilijar, sportovi na vodi, doktor.

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula
Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencije Jahorina info, Ilije Ognjanovića 3
021/ 66 13 953  021/66 12 266
letoinfons@gmail.com
www.funtours.co.rs

Vila Navarino Leptokaria | Vila ATRIUM | Vila Dimitris | Vila Nefeli

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.