021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Delphin Botanik Alanja

Ponude za letovanje u Turskoj  – Alanja Hotel Delphn Botanik

DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE – 5* – OKURCALAR – ALANYA

Položaj: Hotel Delphin Botanik Alanja se nalazi u oblasti Okurcalar. Udaljen je 32 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Postoji besplatan shuttle servis od hotela do Alanje, Manavgata i Sidea, potrebno je izvršiti rezervaciju na recepciji.

 

 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 617 soba. Standardnih soba ima 563 (27m2, 2+2 pax), 20 porodičnih soba (54m2, max4pax), 28 spojenih soba (54m, max4pax) i 6 soba prilagodjenih licima sa posebnim potrebama. Sobe su smeštene u 5 blokova sa lepom baštom punom bujne vegetacije. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili baštu, kupatilo sa kadom ili, max4pax), 28 spojenih soba (54m2, max4pax) i 6 soba prilagodjenih licima sa posebnim potrebama. Sobe su smeštene u 5 blokova sa lepom baštom punom bujne vegetacije. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili baštu, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralni klima uređaj (radi u određeno vreme, shodno vremenskim prilikama), direktnu telefonsku liniju, tapison ili parket, sef, mini bar, satelitsku TV antenu i muzičke kanale.

 

 

Usluga: All Inclusive – šampanjac za dobrodošlicu, švedski sto za doručak, kasni doručak, jutranju užinu, ručak, popodnevnu užinu, kolače, kafu, čaj, sladoled, sveže ceđeni sokovi, večeru i kasni švedski sto; sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom, bezalkoholnim pićem, pivom, lešnicima i čokoladom (obnavlja se svakodnevno), A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: strana alkoholna i bezalkoholna pića i flaširana pića. Švedski sto sa dijetalnom hranom i švedski sto za decu serviraju se u glavnom restoranu.  
]

Sadržaj: Glavni restoran Park u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani -Ottoman (turski), Blue Fish (morska hrana), Dolce Vita (italijanski), China House (istočnjačka kuhinja), Dai Tokai Teppen Yaki Suschi- japanski restoran; barovi u raznim delovima hotelskog kompleksa i disco klub. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, frizer, vešeraj, tržni centar, rent a car, internet (ne naplaćuje se u lobbi-ju) i PC igre.

Plaža: Hotel poseduje privatnu, peskovito-šljunkovitu, plažu. Peškiri, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju

 

Sport i zabava: Otvoreni bazeni, bazeni za decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, teniski tereni i rasveta, stoni tenis, odbojka na plaži, nemotorizovni sportovi na vodi se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: oprema za tenis, časovi tenisa, masaža, usluge kozmetičkog salona, bilijar, motorizovani sportovi na vodi i škola ronjenja.

 

Animacioni program, takmičenja, show program uveče, jedanput nedeljno tursko veče, jedanput nedeljno gala večera, mini klub za decu, sajam zabave, samo su deo veoma bogatog zabavnog programa.delphin-botanic-hotel

 

Cenovnik Hotela Delfin Botanik Alanja :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

www.delphinhotel.com

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.