021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Jahorina 2018, apartmani Golijanin

 

Jahorina zima 2018

Apartmani Golijanin su novoizgrađeni app u naselju Šator. Nalaze se u neposrednoj blizini ski staza (250m), odmah do dolazno-odlazne ski staze. Objekat raspolaže sa 6 apartmana različitog kapaciteta. Svi apartmani imaju centralno grejanje. Gostima apartmana Golijanin je obezbeđen parking ispred objekta.

Apartman 1:

Nalazi se na spratu i podeljen je u dva nivoa. Na prvom nivou nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak sa garniturom na razvlacenje, TV,DVD, kao i kamin-peć. Na drugom nivou se nalaze tri spavaće sobe, jedna trokrevetna i dve dvokrevetne sa singl krevetima.
Kapacitet- 9 osoba.

no images were found

.
Apartman 2:

Nalazi se u prizemlju objekta. Ima kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV. Pored dnevnog boravka ima i dve dvokrevetne sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem.
Kapacitet- 6 osoba.

no images were found


Apartman 3:

Nalazi se na spratu i podeljen je u dva nivoa. Na prvom nivou je kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV. Na drugom nivou su dve spavaće sobe, trokrevetna i četvorokrevetna.
Kapacitet- 9osoba.


Apartman 4:

Nalazi se u prizemlju objekta. Ima kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV i jednu dvokrevetnu sobu sa francuskim ležajem.
Kapacitet- 4 osobe.

Apartman 5:

Nalazi se na spratu i podeljen je u tri nivoa. Na prvom nivou je kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV. Na drugom nivou su dve dvokrevetne sobe, i na trecem(potkrovlje) jedna dvokrevetna soba.
Kapacitet- 8 osoba.

Apartman 6:

Nalazi se u prizemlju objekta. Ima kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, TV, i jednu dvokrevetnu sobu sa francuskim ležajem.Kapacitet- 4 osobe.

Aktuelni cenovnik za sezonu 2018!

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad , Ilije Ognjanovića 3
021/66 13 953 ; 021/6612 266
jahorinainfo@jahorina.co.rs

 

U ponudi nase agencije za Jahorinu  :   Jahorina apartmani—   ESKIM 1  |  Apartmani Mecava | Ledena Kraljica | Apartmani Čvoro | Pansion Lucic | Pansion Winter | Pansion Rog

Hoteli na Jahorini —   Hotel Board Hotel  | TermagHotel San |  DVA JAVORA |  Mecava hotel | Hotel Vucko |

Jahorina zima 2018

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.