021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Metamorfosis leto 2024 !!!

Metamorfosis Hoteli

Hotel Bianco Olympico  – Popusti 20 % za uplate do 30.juna..

Cene u dvokrevetnoj sobi Juli vec od 25€  nocenje sa doruckom…..

Hotel Bianco Olympico  Metamorfosis :

 

Hotel Bianco Olympico :

Hotel se nalazi u korenu poluostrva Sitonija i udaljen je 4 kilometra od Metamorfosisa i 2 kilometra od Vatopedija. Iz hotela, koji se nalazi na oko 100 metara udaljenosti od plaže, pruža se predivan pogled na zaliv Toroneos. Sobe su standardno nameštene i sadrže klima-uređaj, kupatilo i terasu sa pogledom na more. Jednostavan, porodičan hotel koji Vam pruža idealne uslove za miran odmor. U sastavu hotela se nalazi bazen, kao i lepo uređen lobby.

Usluga u hotelu Bianco Olympico je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Metamorfozis :
Metamorfosi je malo selo, ali i dalje ima jednu od najvećih koncentracija hotela u Sitoniji. Zapadno od Metamorfosija naći ćete par hotela sa 4 zvezdice koji nude viši  standard od prosečnog  Oni takođe organizuju i održavaju deo plaže Metamorfosi koji je dobio status plave zastave.
Istočno od Metamorfosija se nalazi jos hotela. Jedan od najpoznatijih je Danai Beach Resort. Ovaj resort hotel je ocenjen kao jedan od najluksuznijih i uslužnih hotela u Evropi. Danai Beach Resort je postao favorit za one koji mogu priuštiti svoju ogromnu cenu, uglavnom turistima iz Velike Britanije.

U ponudi jos :
Pefkohori Hotel Kopsis | Pefkohori Hotel Alia Palace | Pefkohori Hotel Pelli | Hotel Grand Victoria Hanioti

Sitonia Hotel Anthemus | Sitonija Gerakini Beach | Sitonija Vourvourouletoinfons@gmail.com

Metamorfosis Hoteli

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/webvol6/6e/hf8q44ulab7cmko/funtours.co.rs/public_html/wp-content/plugins/popups/public/class-social-popup.php on line 448

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.