021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Pefkohori apartmani Vila Albatros Pefkohori

Vila Albatros je renoviran objekat na glavnoj ulici u Pefkohoriju.

Vila je dvorišno  orijentisana tako da gostima pruža miran odmor. Vila Albatros od mora je udaljena 200m. Kompletno je renovirana za sezonu 2014. i ove godine uci ce prvi turisti u vilu. U ponudi  su dvokrevetni studiji (postoji mogucnost dodavanja pomocnog ležaja – na upit) . Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu kuhinjsku nišu, balkon sa garniturom za sedenje, novi LED TV, kupatilo i klima uredaj.Centar Pefkohorija je takodje blizu.

Vila albatros u Pefkohoriju je udealna kako za porodice , tako i za parove zbog ; blizine plaže, centra i mirnog okruženja. Mladjim osobama i parovima, zbog:  blizine plaže,centra-nocnih izazaka. Roditeljima sa 1 detetom, zbog: blizine plaže, blizine prodavnica, restorana, mirnog okruženja.

Fotografije Vila Albatros Pefkohori :

.

 

Cenovnik pefkohori leto 2023 Vila Albatros : U pripremi….

 

Uz ovaj program i cenovnik vaze opsti uslovi putovanja agencije Missliberty Beograd.

 

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.