021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Tara lux . Planina Tara

Hote je lociran je na Tari, na Kaluđerskim barama. Nalazi se pored samog regionalnog puta Bajina Bašta – Višegrad, na 15km udaljenosti od Bajine Bašte. Položaj vile je takav da se veoma lako može doći do izletišta na: Tari, Zlatiboru, Mokroj Gori, jezerima na Zaovinama, Mitrovcu, jezeru Prerućac i kanjonu reke Drine.

Hotel na Tari | Vila Tara Lux odmor na TARI

Terasa hotela Vila Tara Lux Smestaj na Tari

Vila Tara Lux
se nalazi u najlepšem delu planine Tara, u kaluđerskim Barama, na regionalnom putu Bajina Bašta – Kremna. Hotel idealan za Vikend odmor, letovanje, zimovanje, jednostavno za sve prilike.

Cene smestaja u Hotelu Vila Tara Lux : (Klik na fotografiju)

U blizini vile “Tara lux”  je staza za sankanje, etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac. A za naše najmlađe, u dvorištu vile imamo odlično dečje igralište.

Našim gostima smo obezbedili popust na školu skijanja i ski-pas u Račanskoj Šljivovici. Prevoz do ski staze je takođe obezbeđen.

U sklopu hotel je i nacionalni restoran.

Etno restoran na TARI : U hotelu Vila TARA rEASTORAN NA Plaanini Tari u hotelu Vila Tara

Etno restoran

Spoj srpske kulture i tradicije je obeležje našeg restorana u prizemlju vile. Mnogobrojne slike, fotografije, originalni predmeti, bude nostalgiju i želju da se ponovo vidimo upravo ovde.

Nudimo Vam bogat izbor jela nacionalne kuhinje,variva i jela sa roštilja.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu
funtours@sezampro.rs
www.funtours.co.rs

 

Planina Tara . Hotel Vila Tara lux

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.