021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Ostrva koja su, po nasem izboru odlicna za provod i mlade parove :

Grcka ostrva za parove

mapa krfa

Krf letovanje za parove

Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i na njemu je možda najviše primetna mešavina uticaja Evropljana Odlična je destinacija za mlade.Na ostrvu čete sresti meštane koji igraju kriket ili piju đumbirov pivo. Ako se uputite na Krf, posetite Stari grad sa dve tvrđave koje su pod zaštitom UNESC-a. Krf je postao Grcki tek 1854 godine a do tada su kroz njega prolazili i vladali Francuzi, Italijani , Britanci.. 

Najpoynatije mesto za provod sa mnogo muzike i plesa na plažama je Kavos. Krf obiluje lepim plažama. Mladi parovi da bi ih obisli najčešće iznajmljuju skutere.

5 najlespih mesta u Grckoj za parove

Krit letovanje za parove

Krit je po površini najveće ostrvo u južnom delu Egejskog mora. Ostrvo Krit je najjužnije, a ujedno i najveće grčko ostrvo. Po cenama smeštaja je nešto skuplji od ostalih letovališta. A i cena avio prevoza utiče na cenu aranžmana.
Najpoznatije destinacije za mlade su Hersonisos i Malia. Gradić Hersonisos je poznat po klubovima i barovima koji se nalaze u centru, kao i uz samu obalu i šetalište. Malia je poznatija po dnevnim žurkama na plaži.
Krit je prelepo, po mnogima najlepše Grcko ostrvo. Ako nešto od mesta za obilazak možemo da izdvojimo, to je pećina o kojoj se, po verovanjima rodio Zevs i ostaci palate Knosos

Santorini letovanje za parove

Santorini  je vulkansko ostrvo u grupi Kiklada grčkih ostrva. … Poznat je po neverovatnim pogledima, zapanjujućim zalascima sunca iz grada Oia, čudnom belom patlidžanu, gradu Thira i njegovom aktivnom vulkanu.

Santorini se smatra najtraženijim mestom za romantično letovanje.
Putovanje na Santorini letovanje sa onim u kojeg ste zaljubljeni je san za svakoga ko je video bar jednu fotografiju sa ostrva i razmenu poljubaca ispod čuvenog zalaska sunca u Santoriniju, krajnje romantično iskustvo!

Letovanje za parove

Lefkada letovanje za parove

Lefkada je jedino ostrvo u Grčkoj do koga se ne ide trajektom. Ostrvo je povezano sa kopnom pokretnim mostom. Lefkada je veliko ostrvo sa bogatom vegetacijom, a takođe je veoma poznato po belim peščanim plažama.Ali, poznato i po odličnom provodu i “Noćnom Životu”
Mesta poput Lefkasa, Nidrija imaju veliki broj barova, kafića, restorana i noćnih klubova. 

Skiatos letovanje za parove

Skiatos je grad koji se noću budi. Prelepe plaže i zalivi a opet, noću živ i pun sadržaja za mlade. Za mlađe parove se preporučuje smeštaj u samom gradu. Upravo zbog noćnog provoda. Jer, preko dana se i gradskim prevozom mnogo jednostavnije obilaze plaže a centar svih noćnih zbivanja je u samom gradu.

Najlepsa ostrva u Grckoj za parove

Grcka za parove
Zakintos za parove

Zakintos letovanje za parove

Za mlade jedno od najatraktivnij Grchih ostrva. Zakintos je jedno od napoznatijih  ostrva u Jonskom moru.
Laganas je mladim parovima pravi izbor za letovanje na Zakintosu.Dnevne žurke na plaži, nocni provod, gde je najpoznatije i  najprometnija ulica Party Villiage.

Muzika uživo, poznati strani Dj tu su preko celog leta..

 5 najlepsih ostrva za parove

Procitajte :

Funtours IT vise ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.