021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Polihrono leto 2024 Apartmani

Aranzmani, Grčka leto 2024, Polihrono leto 2024

pOLIHRONO leto

Polihrono leto 2024 – Apartmani u ponudi :

Polihrono apartmani !!!

PONUDE ZA POLIHRONO LETO 2024  Popusti za rane rezervacije !

Polihrono je smešteno  na poluostrvu Kasandra. Malo, ali razvijeno letovalište koje nudi odlične uslove za izvrstan odmor. Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla i rastu na tom potezu.

Polihrono letovanje 2024

Ovo prelepo letovalište se nalazi na poluostrvu Kasandra oko 100 kilometara jugoistočno od Soluna, na obali Toroneos zaliva. Mesto ima dugačku plažu i veliki plićak, posebno je pogodno za porodično letovanje sa decom. Polihrono je poznato turističko odredište na turistički veoma posećenom poluostrvu Halkidiki i jedno od najposećenijih mesta u Grčkoj od strane turista iz Srbije. Zbog svoje duge peščane plaže u okruženju bujne mediteranske vegetacije Polihrono predstavlja pravo mesto za prijatan porodični odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent-a-car agencija.

Vila Galini Lux Polihrono

Vila Galini Lux Polihrono

  Vila Galini Lux Polihrono   Vila na 20m od plažeLokacija: Vila se nalazi blizu plaže, na oko 20 metara udaljenosti od mora. Opis: Vila raspolaže četvorokrevetnim apartmanima smeštenim na prvom i drugom spratu (spavaća soba sa dva standardna kreveta, dnevni...

read more
Galini Beach Polihrono

Galini Beach Polihrono

  Vila Galini Polihrono   Vila na plazi u PolihronuLokacija vile Galini Beach Polihrono: Vila je smeštena na plaži i ima direktan pogled  na more. Opis: Vila Galini Beach raspolaže apartmanima smeštenim na prvom i drugom spratu: trokrevetni (tri...

read more
Vila Matamis Polihrono

Vila Matamis Polihrono

 Vila MATAMIS  Polihrono Leto 2024Vila Matami PolihronoPolihrono apartmani  Vila MATAMISVila Matamis se nalazi u glavnoj ulici u Polihronu, udaljena je 200 m od plaže i 50 m od trga. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim  i četvorokrevetnim apartmanima,...

read more
Panorama apartmani – Polihrono

Panorama apartmani – Polihrono

Panorama apartmani  Polihrono Leto 2024 - Panorama apartmaniVila sa bazenom Polihrono Polihrono apartmani Panorama Kuća Panorama se nalazi na oko 7-8 minuta hoda od plaže. Samo ime hotela ukazuje na to da je pogled neverovatan i da ćete biti u mogućnosti da...

read more

Grcka 2024 letovanje

Turistička ponuda za odmor Polihrono letovanje 2024

Dok ste u Polihronu, ne propustite :

MAVROBARA

Jezero je malo, riječ “ribnjak” bi bila prikladnija i okružena bujnim zelenilom. Na obali ima tri ili četiri vidikovca, ali prvi je već najbolji. Pošto je ribnjak pun kornjača, lako ćete ih videti.  Sa autom, to je lep poludnevni izlet.

BLUE SECRET

Blue secret je dobro poznata kompanija za iznajmljivanje brodova koja je počela sa radom 2012. godine u Polihronu.
Profesionalni instruktori sa velikim iskustvom i znanjem o gliserima… Uzbudljive avanture.Otkrijte i upoznajte tajne  GrčkOG raja i osjetite harmoniju prirode u jedinstvenim egzotičnim pejzažima.

BRDO ACROPOLE

Možete posetiti brdo Akropole drevnog grada, drevno groblje i ranohrišćansku crkvu s mramornim stubovima. U selu ćete naći folklorni muzej sa eksponatima svakodnevnog života stanovnika. Osim toga, možete posetiti crkvu Agios Athanasios koja je sagrađena 1912. godine. Ovdje se nalazi trg “Hristovog rođenja” sa crkvom  koja je izgrađena 1863. godine.

Pod imenom Polihrono leto 2024  spremili smo za vas veliku ponudu apartmana :

Na plaži, dugoj 7 km, mogu se upražnjavati sportovi na vodi, morski bicikli, iznajmljivanje jet ski-a, i naravno mnoge organizirane barove na plaži. Na obalnom putu Polihrono tokom leta, automobili su zabranjeni, tako da ćete morati parkirati svoj automobil na obližnjim ulicama. Predivne plaže u regionu,  jedinstvena lepotu pejzaža koji se uglavnom sastoji od borove šume.

Vila ERODIOS Polihrono :

VILA ERODIOS Polihrono

Za sledece leto, smo se odlucili da u ponudu uvrstimo i Polihrono, jer verujemo da ce ovo biti jedna od nalepsih porodicnih destinacija u Grckoj za ovo leto.
Polihrono jedno od omiljenih grčkih letovališta Nalazi se na istočnoj obali poluostrva Kasandra između mesta Kriopigi i letovalista Hanioti. Naselje je udaljeno oko 95 kilometara od Soluna, a od Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko hiljadu stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor, ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu.

 Vila ERODIOS : Ova prelepa vila novijeg datuma se nalazi na nepunih 100m od šetališta i prelepe plaže i na oko 200m od centra Polihrona. Ispred same vile se nalazi veliki parking PROCITAJTE VISE O OVOJ VILI

Polihrono leto 2024 restorani

Ako letujete u Polihronu preporucujemo sledece restorane : Azur Sea Food Restaurant Kliknite na link i procitajte sta o ovom restoranu u Polihronu kazu gosti koji su tu bili .

Flegra Tavern

Takodje jedan od restorana koji su nam svi gosti hvalili i u kojeg se i sami rado vracamo. Napisite nam svoja iskustva iz ovih ilih druhgih restorana.Podelite sa drugima vas doživljaj, i tako pomozite sledecim gostima u izboru smeštaja, mestima koje vredi posetiti, restoranima ..

Na mestu gde se danas nalazi Polihrono je u 7 veku Pre Nove Ere  podignuto naselje Neapoli, koje je uništeno pod naletima varavara u 6. veku n.e. Potom se u 11. veku n.e. ovde podiže naselje Polihrono, čije ime znači “mnogo boja” zbog raznobojnog cveća koje je krasilo ovo mesto. Polihrono danas broji nešto više od 1.000 stanovnika koji se prevashodno bave turizmom. Zahvaljujući neverovatnim prirodnim lepotama, odličnoj peščanoj plaži i čistom moru, kvalitetnim apartmanima, lakoj dostupnosti autobuskim ili sopstvenim prevozom, Polihrono se izborilo za mesto jedne od najpopularnijih destinacija severne Grčke koju u toku leta poseti i nekoliko desetina hiljada zadovojnih putnika.

Informacije o letovanju u Polihonu i aranzmanima :
Procitajte :
Funtours IT vise ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. .  Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Softwer za agencije, web dizajn i online programi.