021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Dubai aranžmani

Jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu i predstavlja savršeno mesto za letovanje. Grad obiluje neverovatnim atrakcijama, izvanrednom hranom i uslugama koje su zaista svetske klase.

Dubai putovanje

Plaže Dubaija

Lepota koja oduzima dah

Dubai je poznat po svojim predivnim plažama, od kojih se mnoge nalaze na obalama Persijskog zaliva. Plaža Jumeirah je najpopularnija, sa predivnim peskom i kristalno čistom vodom. Takođe, posetite plažu Kite, koja je omiljena destinacija za surfere.

 • Jumeira Beach
  Plaža Jumeirah je najpopularnija, sa predivnim peskom i kristalno čistom vodom.
 • Kite beach
  – omiljena destinacija za surfere.

Popularni hoteli

Dubai Hoteli

5 ****

Hotel Atlantis

Od 99 €

62 apartmana

Dubai Hoteli

5 ****

Hotel Burj Al Arab

from $3100

15 hotels

Dubai Hoteli

5 ****

Jumeirah Beach Hotel

Već od 8500 RSD

12 apartmana

Dubai Hoteli

5 ****

Sofitel Dubai Jumeirah Beach

from $3100

15 hotels

Dubai Hoteli

5 ****

Dubai Marina Beach Resort & Spa

od 125€

78 1/2 soba

Kultura i istorija Dubaija

Dubai je grad sa bogatom istorijom i kulturom koja datira još od preislamskog doba. Posetite Muzej Dubaija i prošetajte se kroz zidine koje datiraju iz 1787. godine. Takođe, posetite Zlatnu četvrt, deo grada koji je nekada bio tržni centar, a danas je jedan od najinteresantnijih delova Dubaija.

Lokalna hrana 

Dubai je poznat po svojoj izvanrednoj hrani, koja je inspirisana arapskom, indijskom i međunarodnom kuhinjom. Isprobajte jagnjetinu, koja je specijalitet u Dubaiju, ili pak tradicionalni jelo pod nazivom mansaf. Takođe, probajte sveže morske plodove, koje ćete pronaći na skoro svakom meniju restorana u gradu.

 

Uživajte u zabavi i avanturi

Dubai je prepun avantura i zabave za sve uzraste. Posetite Diznilend Dubai, ili pak skijalište u zatvorenom prostoru, Ski Dubai. Takođe, provozajte se džipom po pustinji, ili se upustite u avanturu na adrenalinskom parku, IMG Worlds of Adventure.

Popularne Atrakcije u Dubaiju

 

Dubai je grad koji obiluje atrakcijama koje su vrlo popularne kod turista iz cijelog svijeta. Od luksuznih trgovačkih centara do egzotičnih plaža, ovdje su neke od najpopularnijih atrakcija u Dubaiju.

 

 • Burj Khalifa
  – Najviša zgrada na svetu, Burj Khalifa je impresivna zgrada visoka 828 metara. Turisti mogu uživati u prekrasnom pogledu sa observatorije na 124. spratu ili se popeti na 148. sprat za još impresivniji pogled.
 • Dubai Mall

  – Najveći trgovački centar na svetu, Dubai Mall ima preko 1200 prodavnica, restorana i zabavnih sadržaja.

 • Palm Jumeirah

  – Veštački napravljeno ostrvou obliku palme, Palm Jumeirah je dom nekih od najluksuznijih hotela i restorana u Dubaiju. Ovdje možete uživati u prekrasnim plažama, vodenim parkovima i raznim vodenim aktivnostima.

 • Dubai Fountain
  – Smeštena ispred Burj Khalife. Ova spektakularna fontana prikazuje vodene koreografije uz glazbu i svjetlosne efekte.
 • Dubai Miracle Garden

  – Ovo prekrasno cvetno polje je dom najveće kolekcije cveća na svetu, s više od 45 miliona cvetova. Posetitelji mogu uživati u prekrasnom mirisu i bojama raznih cvijeća i zelenila.

 • Dubai Museum
  Smješten u tvrđavi iz 18. veka, Dubai Museum je odlično mesto za učenje o istoriji Dubaija i Beduina koji su živeli u tom području. Muzej prikazuje zbirku artefakata i interaktivnih izložbi koje posetiteljima daju uvid u život u Dubaiju u prošlosti.
 • Dubai Creek
  – Ovo prirodno proširenje reke je jedna od najstarijih atrakcija u Dubaiju. Posetitelji mogu uživati u vožnji tradicionalnim brodovima i uživati u prekrasnim pogledima na grad.
 • Ski Dubai
  – Smešten u trgovačkom centru Mall of the Emirates, Ski Dubai je prvo unutarnje skijalište na Bliskom istoku. Posjetitelji mogu uživati u skijanju, snowboardingu i klizanju na ledu, iako se nalaze u pustinji.
 • Jumeirah Beach
 • Posetite najvišu zgradu na svetu
  Burdž Kalifa je najviša zgrada na svetu, sa 163 sprata i visinom od 828 metara. Posetite vidikovac na 124. spratu i uživajte u neverovatnom pogledu na grad.

Dubai putovanje – Dubai Aranžmani

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.