021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

 Kalitea leto 2024 !!!

Kalitea LETO 2024 – apartmani !

Cenovnik za sezonu 2023 (PDF)


Prostrane prelepe plaže sa kristalno čistim morem čine da Kalitea bude pravi izbor za odmor. Boravak u ovom mestu upotpunjuje i veliki izbor restorana, taverni, kafića na prelepim vidikovcima, butika, prodavnica, zlatara…

Takođe, Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

Vila  J&J – Kalitea apartmani

Vila J&J se nalazi u neposrednoj blizini centra Kalitee, na oko 400m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvo/trokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji sadrže kuhinju, kupatilo, deo za spavanje sa dva ili tri kreveta i terasu. Apartmani poseduju još i odvojenu spavaću sobu sa tri kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu 14.06-07.09). Veličina studija je cca 20m² + terasa, a apartmana cca 40 m² + terasa.
Vila „J&J Kalitea“ je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije TURIST TRADE.

021/ 66 12 266  021/66 13 953

 


 

Studio OSKAR – Kalitea leto 2024

Lokacija „Oskara“ je na samo minut hoda do supermarketa, pekare i atraktivne pešačke zone. Radi se o dva susedna objekta. U oba dvorišta su bazeni za osveženje i uređeni prostori za sunčanje i relaksaciju. Svih 11 studia su na spratu, funkcionalni i dobro opremljeni, prostrani i sa velikim balkonima, TV i klima uređajima. Celo letovalište je na uzvišenju; za silazak na lepu, peščanu plažu potrebno je desetak minuta hoda. Preporučujemo mladima i svima koji se tako osećaju kao i porodicama sa decom školskog uzrasta.

1/2 : dva standardna ili široki ležaj (160cm)

1/3 : široki i standardni ležaj

1/4 : široki i dva standardna ležaja

 

 Detaljnije o Vili OScar

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja.