021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Cenovnik za leto 2024 u Kemeru

Iskoristite pogodnosti i popuste za rane uplate ! Informacije u agencijima


Kemer
leto 2024

Kemer se nalazi 43 km od Antalije, na obodu Taurus planine, u Antalijskom zalivu. Sa 9 340 stanovnika, Kemer čini glavni grad ove oblasti. Obala je duga 52 km. Kemer ima tipičnu mediteransku klimu. Do 60-ih godina se do Kemera moglo stići samo brodom, bio je tiho ruralno ribarsko selo a danas je mondensko letovalište koje ima veoma važnu ulogu u turizmu Turske. U Kemeru se nalazi prekrasna plaža koja sa ponosom nosi oznaku „Plava zastava“, koju dodeljuje UN za čistoću plaža i očuvanje prirode. Zbog svojih dugih šljunkovitih plaža Kemer je poznat i kao mesto porodičnog odmora. Izuzetno prijatna klima, kristalno čisto more, prelepe plaže, veliki izbor dnevnih i večernjih sadržaja čini Kemer i njegovu okolinu privlačnom za sve tipove posetilaca.
Jedna od znamenitosti ovog kraja jeste stari grad Phaselis koji se nalazi 15 km od Kemera i do koga se može stići brodom. Jedan deo Phaselisa je ispod mora. Većina iskopina je iz doba Rimljana. U toku proleća održava se trka jahti između Kipra i Kemera. Ako volite avanturu ne smete propustiti predivno krstarenje tirkiznim morem, izazovna brda Taurusa ili džip safari.
Beldibi se nalazi na 12 km od Kemera i 27 km južno od Antalije.
Goynik se nalazi 8 km severno od Kemera, 32 km južno od Antalije i 42 km od aerodroma. Ovaj gradić ima najviše zelenila i predstvlja idealno mesto za miran odmor. Ima puno kuća iz perioda Otomanskog carstva, starijih džamija, fontana i turskih kupatila.
Kiriš se nalazi na 6 km od Kemera, 47 km od Antalije i 57 km od aerodroma.
Tekirova se nalazi na 14 km od Kemera, 50 km od Antalije i 60 km od aerodroma. U ovom gradiću su šljunkovite plaže i veoma je bogat zelenilom.

Hotel Rixos Sungate Beldibi 5* – Turska letovanje

Hotel Rixos Sungate KemerPoložaj: Hotel Rixos Sungate se nalazi u oblasti Beldibi-Kemer. Udaljen je 45 km od aerodroma Antalija, 25 km od Antalije i 2 km od centra Kemera. Prostire se na 250 000m2 sa 1 000 m dugackom plažom.Plaža: Hotel se nalazi pored peščane plaže duge 1km. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Privatni paviljoni na plaži se posebno plaćaju. Detaljnije o hotelu…..


Hotel Paloma Renaissance 5* – Kemer aranzmani (avio prevoz )

Kemer aranzmaniHotel je udaljen 40 kilometara od aerodroma u Antaliji, 18 kilometara od Kemera i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2009. godine i zauzima površinu od 89.000 m2.

Plaza-sopstvena, peščano-šljunkovita. Bar na plaži-besplatno.Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu procitajte ovde…


Hotel Amara Dolce Vita 5* – Kemer leto
2024

Hotel Amara Dolce VitaHotel Amara je udaljen 75 km od aerodroma u Antaliji, oko 20 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagradjen je 2006. a renoviran 2007. godine, zauzima površinu od 163.000 m2.

Plaža

Privatna peščano šljunkovita . Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.Procitaj detaljnije o hotelu…

 


 

Hotel Gural Premier Tekirova 5*- Kemer aranzmani  ( Avio )

Hoteli u Turskoj - LetovanjeHotel se nalazi 75 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera, na samoj obali mora.Sagrađen je 2010. godine i zauzima površinu od 180.000 m2.

Plaža

Sopstvena peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.Detaljnije o hotelu….

 


Hotel Crystal De Luxe Resort 5* – Turska letovanje – Kemer

Hotel Cristal DeluxeHotel je udaljen 56 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera , na obali mora. Hotel je otvoren
2008.godine.Zauzima površinu 16.000 m2 .

Plaža

Sopstvena – šljunkovita.Ležaljke ,suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. Postoje i kabine za presvlačenje.  Detaljnije o hotelu…..


 

Hotel Amara Wing Resort 5* – Kemer letovanje

Hotel Amara Wing ResortHotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.

Plaza-privatna pešcano šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Detaljnije o hotelu…

 

Club Marco Polo 5* Kemer

 

Hotel Club Marco PoloHotel se nalazi 65 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2010. godine.

Plaza:  sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu….

 

 

Hotel Crystal Flora Beach 5*

Hotel Cristal Flora BeachHotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 1997. godine, arenoviran 2008. godine, i obuhvata površinu
od 53.000 m2.

Plaza :  privatna šljunkovita plaža. Bar na plaži.Ležaljke,suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu :

 

Hotel Marti Myra 5* Kemer

Marti MiraLokacija:

Hotel se nalazi u Tekirovi, 17 km od Kemera. Udaljen je 60 km od centra Antalije i 70 km od aeordroma u Antaliji. Okružen mirnom borovom šumom koja boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim i nezaboravnim.

Plaža:

Hotel se nalazi na šljunkovito- peščanoj plaži.   Detaljnije o hotelu……

 

 

Club Phaselis 5*Kemer

Hotel Club FaselisLokacija

Hotel je udaljen oko 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 5 km od Kemera, na samoj obali mora.

Plaža

Privatna peščano – šljunkovita . Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu ….

 

Hotel Amara Club Marine HV-1 Kemer

Lokacija

Hotel AmaraHotel je udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991.god.a renoviran je 2005. godine, i obuhvata površinu 60.000 m2.

Plaža

Privatna peščano šljunkovita plaža. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.   Detaljnije o hotelu ….

 


 

Ak-ka Hotels Alinda 5* Kemer –

Alinda hotelPolozaj : Hotel  Ak-Ka Alinda se nalazi u regiji Kiris 7km od Kemera, i 65km od aerodroma Atalija.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, snack tokom dana, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasnu večernju zakusku, sva alkoholna i bezalkoholna pića. U uslugu nije uključeno: uvozna pića, flaširana i picća u konzervi, sok od svežeg cedjenog voća, room servis, A la carte restorani koji podrazumevaju predhodnu rezervaciju i avans.
Plaža: Hotelska privatna plaža šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Za peškire za plažu se ostavlja depozit.

 

 Hotel Amara Wing Resort 5* Kemer

Hotel Amara Wing resortHotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.

Plaza: privatna pešcano šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, dijetalnu ishranu, 5 a la carte restorana (roštilj, italijanski, francuski, turski, morski), 6 barova, 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, mini biblioteku, doktor, Welness centar, frizerski salon, salon lepote, servis za pranje i hemijsko čišcenje veša, prodavnicu, menjačnicu, rent a car, parking.

Detaljnije o hotelu …..

Hotel Fantasia De Luxe 5*  Kemer

 

Hotel Fantasia u KemeruPoložaj: Hotel Fantasia De Luxe se nalazi u Camyuva regiji, 10km od Kemera, 65km od aerodroma Antalija.

Sadržaj: Glavni restoran sa švedskim stolom, Dolphin bar i restoran, terasa bar, a la karte restorani: La Piazzeta-italijanski,Fishnet-riblji, Pine-turski, Sofi-kineski. Posebno se plaćaju; usluge doktora, vešeraj, bebi servis, frizer, telefon, faks, internet, tržni centar, rent a car.
Plaža: Hotel ima svoju plažu, šljunkovito – peskovita, sa peškirima za plažu, ležaljkama, suncobranima, koji se ne doplaćuju.

Limak Limra Resort 5* Kemer

Limak LimraHotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, 7km od Kemera , u oblasti Kiriš, na obali mora. Hotel je otvoren aprila 1998.godine, renoviran je 2007.godine. Prostire se na 140.000m2 površine.

Plaža:

Sopstvena, pešcano- šljunkovita. Na plaži se nalaze suncobrani, peškiri za plažu, dušeci i lezaljke koji se ne naplaćuju. Takođe postoje i kabine za presvlačenje.

Detaljnije o hotelu ……

 

Hotel Majesty Mirage Park 5* Kemer

Hotel Majesty MirageLokacija :

Hotel se nalazi na 48 km od aerodroma u Antaliji, na 7km od Kemera, i 2km od oblasti Goynuk, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996.god. Hotel se prostire na povrsini 110.000 m˛.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci za plažu su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz depozit. Ima i bar na plaži.

Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Fame Residence 5* Kemer -Turska leto 2019

kEMER FOTOGRAFIJELokacija

Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera.Hotel je otvoren 2002.god. ,i zauzima povrsiniu 8.000 m2.

Plaža

Sopstvena – šljunkovita.Na plaži se nalaze kabine za presvlačenje.Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Detaljnije o hotelu…..

 

 Hotel Simena Sun Club 5*- Kemer letovanje

Fotografije hotela SimenaLokacija

Hotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, na 10 km od centra Kemera u oblasti Kamyuva na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1989.god., a anex deo 2004.god. a renoviran je 2006.god. Hotel se prostire na površini od 89.000 m?.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj šljunkovotoj plaži. Ležaljke, suncobrani i duseci su ukljueeni u cenu, peskiri za plazu-uz depozit.Ima i bar na plazi.

Detaljnije o hotelu…….

 

Hotel Orange County Resort 5*-Turska aranzmani (avio)

Photo Orange CountyLokacija

Hotel se nalazi u Kemeru, 55 km od aerodroma u Antaliji.Sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2009. i zauzima površinu od 22.000 m2.Nalazi se na samoj obali mora.

Plaža

Sopstvena peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Mirada Del Mar 5*-Kemer leto 2024

Photo Hotel MiradaLokacija

Hotel se nalazi na 45 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru 9 km od centra grada, na samoj obali mora. Sagrađen je 1990. godine, a renoviran 2005.godine i obuhvata ukupnu površinu od 89.000 m2.

Plaža

Sopstvena šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detalji hotela…….

 

Club Hotel Belpinar 4*-ponuda hotela u Kemeru

Hote Belinar fotografijaLokacija

Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera na sopstvenoj plaži. Hotel je otvoren 1991.godine, a renoviran 2008.godine i prostire se na površini od 14.000 m2.

Plaža

Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

 Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Ambient 4*-hotelski smestaj u Kemeru

Hotel AmbientLokacija

Hotel je udaljen 72 km od aerodroma u Antaliji, a 17 km od centra Kemera , na obali mora u mestu Tekirova. Hotel je otvoren 2003.godine, renoviran je 2006.godine.Hotel se prostire na površini od 8.000 m2.

Plaža

Sopstvena šljunkovito – peščana. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela . Peškiri za plažu se dodatno plaćaju.

Detaljnije o hotelu…..

Zašto letovati u Kemeru:
– Zato sto je  u  Kemeru ( Turska ) ponuda hotela različitih struktura i kategorija.
– Jer su  hoteli u Kemeru sa velikim brojem sadržaja.
– Provedite  leto 2024. u Kemeru na predivnim plažama Tekirove, Gojnuka, Kiriša i Beldibija.
Zato sto je Kemer turistički centar na zapadu Antalije koji 2024. godine nudi popuste za decu u velikom broju hotela.
–  Zato sto i  2023.  Kemer prikazuje apsolutnu dominaciju u hotelskoj ponudi na Mediteranu.

– Jer je i 2024 u Kemeru Turska letovanje za porodice sa dvoje dece, gratis u velikom broju hotela.
Za leto 2024. ponuda Agencije  u preko 60 hotela u Kemeru.

 

 

Kemer leto – Hotel Marti Myra

Kemer leto – Hotel Marti Myra

Kemer leto Hotel Marti Myra lokacija: Hotel se nalazi u Tekirovi, 17 km od Kemera. Udaljen je 60 km od centra Antalije i 70 km od aeordroma u Antaliji. Okružen mirnom borovom šumom koja boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim i nezaboravnim. Plaža: Hotel se...

read more
Kemer Hotel Amara Wing Resort

Kemer Hotel Amara Wing Resort

Kemer  Hotel Amara Wing Resort 5* KemerLokacija Hotela ;Hotel Amara Wing Resort udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.Sobe hotela Amara Wing Resort u Kemeru:U glavnoj...

read more
Kemer Hotel Akka Alinda 5*

Kemer Hotel Akka Alinda 5*

Kemer Akka Hotel Alinda 5*  Kemer Hotel Akka Alinda 5* Polozaj : Hotel se nalazi u regiji Kiris 7km od Kemera, i 65km od aerodroma Antalija.Smeštaj :Ukupan broj soba je 410 u glavnoj zgradi hotela i u aneksu. Standardnih soba je 335(22-25m², max.3pax),...

read more
Kemer Hotel Simena Sun Club 5* Kemer

Kemer Hotel Simena Sun Club 5* Kemer

Kemer Hotel Simena Sun Club 5* Kemer Lokacija Hotel Simena Sun Club 5* : Hotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, na 10 km od centra Kemera u oblasti Kamyuva na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1989.god., a anex deo 2004.god. a renoviran je 2006.god. Hotel...

read more
Kemer Club Phaselis HV

Kemer Club Phaselis HV

Kemer leto 2024 Club Phaselis HV 5* [fbshare type="button"]Club Phaselis HV Lokacija Hotel je udaljen oko 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 5 km od Kemera, na samoj obali mora. Plaža Privatna peščano - šljunkovita . Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su...

read more
Kemer leto – Orange County Resort 5*

Kemer leto – Orange County Resort 5*

Kemer letoHotel Orange County Resort 5*-Turska aranzmani (avio)LokacijaHotel se nalazi u Kemeru, 55 km od aerodroma u Antaliji.Sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2009. i zauzima površinu od 22.000 m2.Nalazi se na samoj obali mora.PlažaSopstvena peščana. Suncobrani,...

read more
Kemer Hotel Majesty Mirage Park 5* –

Kemer Hotel Majesty Mirage Park 5* –

KemerHotel Majesty Mirage Park 5* KemerLokacija :Hotel se nalazi na 48 km od aerodroma u Antaliji, na 7km od Kemera, i 2km od oblasti Goynuk, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996.god. Hotel se prostire na povrsini 110.000 m˛.Plaža:Hotel se nalazi na sopstvenoj...

read more
Kemer leto 2023 – Ambiente Hotel 4*

Kemer leto 2023 – Ambiente Hotel 4*

Kemer leto 2023   Hotel Ambient 4* - hotelski smestaj u Kemeru Lokacija Hotel je udaljen 72 km od aerodroma u Antaliji, a 17 km od centra Kemera , na obali mora u mestu Tekirova. Hotel je otvoren 2003.godine, renoviran je 2006.godine.Hotel s   Plaža...

read more
Kemer leto 2023 – Club Hotel Belpinar 4*

Kemer leto 2023 – Club Hotel Belpinar 4*

Kemer letovanje 2023 Club Hotel Belpinar 4*-ponuda hotela u Kemeru Lokacija Hotela Belpinar : Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera na sopstvenoj plaži. Hotel je otvoren 1991.godine, a renoviran 2008.godine i prostire se na površini od 14.000...

read more
Kemer Hotel Mirada Del Mar 5*

Kemer Hotel Mirada Del Mar 5*

Kemer leto 2023 Hotel Mirada Del Mar 5* Kemer   Položaj: Hotel Mirada Del Mar se nalazi u oblasti Göynük. Udaljen je 45km od aerodroma Antalya, 9 km od Kemera i 35 km od centra Antalije.   Smeštaj: Hotel ima ukupno 544 sobe. Postoje 3 tipa standardnih soba;...

read more
Kemer Hotel Fame Residence 5*

Kemer Hotel Fame Residence 5*

Kemer Hotel Fame Residence 5* Kemer Polozaj : Hotel Fame Residence Kemer se nalazi u centru Kemera, 50 km od aerodroma Antalija . Smeštaj : Ukupan broj soba u hotelu je 246. standardnih soba je 202 ( 2+2pax ), 22 standardne sobe u potkrovlju ( 2+2 pax ), 8 povezanih...

read more
Kemer Hotel Limak Limra Resort 5

Kemer Hotel Limak Limra Resort 5

Kemer leto 2023 Limak Limra Resort 5* Kemer Lokacija hotela Limak Kemer : Hotel  Kemer se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, 7km od Kemera , u oblasti Kiriš, na obali mora. Hotel je otvoren aprila 1998.godine, renoviran je 2007.godine. Prostire se na...

read more
Kemer Hotel Fantasia De Luxe 5*

Kemer Hotel Fantasia De Luxe 5*

Kemer leto 2023 Fantasia De Luxe Hotel 5* Kemer [fbshare type="button"] Položaj: Hotel Fantasia De Luxe se nalazi u Camyuva regiji, 10km od Kemera, 65km od aerodroma Antalija. Smeštaj: Ukupan broj soba je 351. Standardnih 258 (29-36m2,2+1pax), junior suit 51 (45m2,...

read more
Kemer Ak-ka Antedon Hotel

Kemer Ak-ka Antedon Hotel

Kemer leto 2023 Hotel Akka Antedon 5* Kemer [fbshare type="button"] AKKA ANTEDON HOTEL - 5* - BELDIBI - KEMER Položaj: Hotel Ak-Ka Antedon se nalazi u oblasti Beldibi – udaljen 15 km od Kemera, 45 km od Antalijskog aerodroma, 30km od centra Antalije. Smeštaj: Hotel...

read more
Hotel Amara Club Marine HV 1

Hotel Amara Club Marine HV 1

Kemer Hotel Amara Club Marine HV-1 Lokacija Hotel je udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991.god.a renoviran je 2005. godine, i obuhvata površinu 60.000 m2. Plaža Privatna peščano...

read more
Kemer Crystal Flora Beach

Kemer Crystal Flora Beach

Hotel Crystal Flora Beach 5* [fbshare type="button"] Lokacija Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 1997. godine, arenoviran 2008. godine, i obuhvata površinu od 53.000 m2. Plaža Privatna šljunkovita plaža. Bar na...

read more
Kemer Club Marco Polo 5*-

Kemer Club Marco Polo 5*-

  Club Marco Polo 5* Kemer Lokacija Hotel se nalazi 65 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2010. godine. Plaža Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su...

read more