021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Cenovnik za leto 2024 u Kemeru

Iskoristite pogodnosti i popuste za rane uplate ! Informacije u agencijima


Kemer
leto 2024

Kemer se nalazi 43 km od Antalije, na obodu Taurus planine, u Antalijskom zalivu. Sa 9 340 stanovnika, Kemer čini glavni grad ove oblasti. Obala je duga 52 km. Kemer ima tipičnu mediteransku klimu. Do 60-ih godina se do Kemera moglo stići samo brodom, bio je tiho ruralno ribarsko selo a danas je mondensko letovalište koje ima veoma važnu ulogu u turizmu Turske. U Kemeru se nalazi prekrasna plaža koja sa ponosom nosi oznaku „Plava zastava“, koju dodeljuje UN za čistoću plaža i očuvanje prirode. Zbog svojih dugih šljunkovitih plaža Kemer je poznat i kao mesto porodičnog odmora. Izuzetno prijatna klima, kristalno čisto more, prelepe plaže, veliki izbor dnevnih i večernjih sadržaja čini Kemer i njegovu okolinu privlačnom za sve tipove posetilaca.
Jedna od znamenitosti ovog kraja jeste stari grad Phaselis koji se nalazi 15 km od Kemera i do koga se može stići brodom. Jedan deo Phaselisa je ispod mora. Većina iskopina je iz doba Rimljana. U toku proleća održava se trka jahti između Kipra i Kemera. Ako volite avanturu ne smete propustiti predivno krstarenje tirkiznim morem, izazovna brda Taurusa ili džip safari.
Beldibi se nalazi na 12 km od Kemera i 27 km južno od Antalije.
Goynik se nalazi 8 km severno od Kemera, 32 km južno od Antalije i 42 km od aerodroma. Ovaj gradić ima najviše zelenila i predstvlja idealno mesto za miran odmor. Ima puno kuća iz perioda Otomanskog carstva, starijih džamija, fontana i turskih kupatila.
Kiriš se nalazi na 6 km od Kemera, 47 km od Antalije i 57 km od aerodroma.
Tekirova se nalazi na 14 km od Kemera, 50 km od Antalije i 60 km od aerodroma. U ovom gradiću su šljunkovite plaže i veoma je bogat zelenilom.

Hotel Rixos Sungate Beldibi 5* – Turska letovanje

Hotel Rixos Sungate KemerPoložaj: Hotel Rixos Sungate se nalazi u oblasti Beldibi-Kemer. Udaljen je 45 km od aerodroma Antalija, 25 km od Antalije i 2 km od centra Kemera. Prostire se na 250 000m2 sa 1 000 m dugackom plažom.Plaža: Hotel se nalazi pored peščane plaže duge 1km. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Privatni paviljoni na plaži se posebno plaćaju. Detaljnije o hotelu…..


Hotel Paloma Renaissance 5* – Kemer aranzmani (avio prevoz )

Kemer aranzmaniHotel je udaljen 40 kilometara od aerodroma u Antaliji, 18 kilometara od Kemera i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2009. godine i zauzima površinu od 89.000 m2.

Plaza-sopstvena, peščano-šljunkovita. Bar na plaži-besplatno.Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu procitajte ovde…


Hotel Amara Dolce Vita 5* – Kemer leto
2024

Hotel Amara Dolce VitaHotel Amara je udaljen 75 km od aerodroma u Antaliji, oko 20 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagradjen je 2006. a renoviran 2007. godine, zauzima površinu od 163.000 m2.

Plaža

Privatna peščano šljunkovita . Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.Procitaj detaljnije o hotelu…

 


 

Hotel Gural Premier Tekirova 5*- Kemer aranzmani  ( Avio )

Hoteli u Turskoj - LetovanjeHotel se nalazi 75 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera, na samoj obali mora.Sagrađen je 2010. godine i zauzima površinu od 180.000 m2.

Plaža

Sopstvena peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.Detaljnije o hotelu….

 


Hotel Crystal De Luxe Resort 5* – Turska letovanje – Kemer

Hotel Cristal DeluxeHotel je udaljen 56 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera , na obali mora. Hotel je otvoren
2008.godine.Zauzima površinu 16.000 m2 .

Plaža

Sopstvena – šljunkovita.Ležaljke ,suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. Postoje i kabine za presvlačenje.  Detaljnije o hotelu…..


 

Hotel Amara Wing Resort 5* – Kemer letovanje

Hotel Amara Wing ResortHotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.

Plaza-privatna pešcano šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Detaljnije o hotelu…

 

Club Marco Polo 5* Kemer

 

Hotel Club Marco PoloHotel se nalazi 65 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2010. godine.

Plaza:  sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu….

 

 

Hotel Crystal Flora Beach 5*

Hotel Cristal Flora BeachHotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 1997. godine, arenoviran 2008. godine, i obuhvata površinu
od 53.000 m2.

Plaza :  privatna šljunkovita plaža. Bar na plaži.Ležaljke,suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu :

 

Hotel Marti Myra 5* Kemer

Marti MiraLokacija:

Hotel se nalazi u Tekirovi, 17 km od Kemera. Udaljen je 60 km od centra Antalije i 70 km od aeordroma u Antaliji. Okružen mirnom borovom šumom koja boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim i nezaboravnim.

Plaža:

Hotel se nalazi na šljunkovito- peščanoj plaži.   Detaljnije o hotelu……

 

 

Club Phaselis 5*Kemer

Hotel Club FaselisLokacija

Hotel je udaljen oko 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 5 km od Kemera, na samoj obali mora.

Plaža

Privatna peščano – šljunkovita . Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu ….

 

Hotel Amara Club Marine HV-1 Kemer

Lokacija

Hotel AmaraHotel je udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991.god.a renoviran je 2005. godine, i obuhvata površinu 60.000 m2.

Plaža

Privatna peščano šljunkovita plaža. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.   Detaljnije o hotelu ….

 


 

Ak-ka Hotels Alinda 5* Kemer –

Alinda hotelPolozaj : Hotel  Ak-Ka Alinda se nalazi u regiji Kiris 7km od Kemera, i 65km od aerodroma Atalija.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, snack tokom dana, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasnu večernju zakusku, sva alkoholna i bezalkoholna pića. U uslugu nije uključeno: uvozna pića, flaširana i picća u konzervi, sok od svežeg cedjenog voća, room servis, A la carte restorani koji podrazumevaju predhodnu rezervaciju i avans.
Plaža: Hotelska privatna plaža šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Za peškire za plažu se ostavlja depozit.

 

 Hotel Amara Wing Resort 5* Kemer

Hotel Amara Wing resortHotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.

Plaza: privatna pešcano šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, dijetalnu ishranu, 5 a la carte restorana (roštilj, italijanski, francuski, turski, morski), 6 barova, 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, mini biblioteku, doktor, Welness centar, frizerski salon, salon lepote, servis za pranje i hemijsko čišcenje veša, prodavnicu, menjačnicu, rent a car, parking.

Detaljnije o hotelu …..

Hotel Fantasia De Luxe 5*  Kemer

 

Hotel Fantasia u KemeruPoložaj: Hotel Fantasia De Luxe se nalazi u Camyuva regiji, 10km od Kemera, 65km od aerodroma Antalija.

Sadržaj: Glavni restoran sa švedskim stolom, Dolphin bar i restoran, terasa bar, a la karte restorani: La Piazzeta-italijanski,Fishnet-riblji, Pine-turski, Sofi-kineski. Posebno se plaćaju; usluge doktora, vešeraj, bebi servis, frizer, telefon, faks, internet, tržni centar, rent a car.
Plaža: Hotel ima svoju plažu, šljunkovito – peskovita, sa peškirima za plažu, ležaljkama, suncobranima, koji se ne doplaćuju.

Limak Limra Resort 5* Kemer

Limak LimraHotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, 7km od Kemera , u oblasti Kiriš, na obali mora. Hotel je otvoren aprila 1998.godine, renoviran je 2007.godine. Prostire se na 140.000m2 površine.

Plaža:

Sopstvena, pešcano- šljunkovita. Na plaži se nalaze suncobrani, peškiri za plažu, dušeci i lezaljke koji se ne naplaćuju. Takođe postoje i kabine za presvlačenje.

Detaljnije o hotelu ……

 

Hotel Majesty Mirage Park 5* Kemer

Hotel Majesty MirageLokacija :

Hotel se nalazi na 48 km od aerodroma u Antaliji, na 7km od Kemera, i 2km od oblasti Goynuk, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996.god. Hotel se prostire na povrsini 110.000 m˛.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci za plažu su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz depozit. Ima i bar na plaži.

Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Fame Residence 5* Kemer -Turska leto 2019

kEMER FOTOGRAFIJELokacija

Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera.Hotel je otvoren 2002.god. ,i zauzima povrsiniu 8.000 m2.

Plaža

Sopstvena – šljunkovita.Na plaži se nalaze kabine za presvlačenje.Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Detaljnije o hotelu…..

 

 Hotel Simena Sun Club 5*- Kemer letovanje

Fotografije hotela SimenaLokacija

Hotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, na 10 km od centra Kemera u oblasti Kamyuva na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1989.god., a anex deo 2004.god. a renoviran je 2006.god. Hotel se prostire na površini od 89.000 m?.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj šljunkovotoj plaži. Ležaljke, suncobrani i duseci su ukljueeni u cenu, peskiri za plazu-uz depozit.Ima i bar na plazi.

Detaljnije o hotelu…….

 

Hotel Orange County Resort 5*-Turska aranzmani (avio)

Photo Orange CountyLokacija

Hotel se nalazi u Kemeru, 55 km od aerodroma u Antaliji.Sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2009. i zauzima površinu od 22.000 m2.Nalazi se na samoj obali mora.

Plaža

Sopstvena peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Mirada Del Mar 5*-Kemer leto 2024

Photo Hotel MiradaLokacija

Hotel se nalazi na 45 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru 9 km od centra grada, na samoj obali mora. Sagrađen je 1990. godine, a renoviran 2005.godine i obuhvata ukupnu površinu od 89.000 m2.

Plaža

Sopstvena šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Detalji hotela…….

 

Club Hotel Belpinar 4*-ponuda hotela u Kemeru

Hote Belinar fotografijaLokacija

Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera na sopstvenoj plaži. Hotel je otvoren 1991.godine, a renoviran 2008.godine i prostire se na površini od 14.000 m2.

Plaža

Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

 Detaljnije o hotelu….

 

Hotel Ambient 4*-hotelski smestaj u Kemeru

Hotel AmbientLokacija

Hotel je udaljen 72 km od aerodroma u Antaliji, a 17 km od centra Kemera , na obali mora u mestu Tekirova. Hotel je otvoren 2003.godine, renoviran je 2006.godine.Hotel se prostire na površini od 8.000 m2.

Plaža

Sopstvena šljunkovito – peščana. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela . Peškiri za plažu se dodatno plaćaju.

Detaljnije o hotelu…..

Zašto letovati u Kemeru:
– Zato sto je  u  Kemeru ( Turska ) ponuda hotela različitih struktura i kategorija.
– Jer su  hoteli u Kemeru sa velikim brojem sadržaja.
– Provedite  leto 2024. u Kemeru na predivnim plažama Tekirove, Gojnuka, Kiriša i Beldibija.
Zato sto je Kemer turistički centar na zapadu Antalije koji 2024. godine nudi popuste za decu u velikom broju hotela.
–  Zato sto i  2023.  Kemer prikazuje apsolutnu dominaciju u hotelskoj ponudi na Mediteranu.

– Jer je i 2024 u Kemeru Turska letovanje za porodice sa dvoje dece, gratis u velikom broju hotela.
Za leto 2024. ponuda Agencije  u preko 60 hotela u Kemeru.

 

 

Kemer leto – Hotel Marti Myra

Kemer leto – Hotel Marti Myra

Kemer leto Hotel Marti Myra 5* Kemer Lokacija: Hotel se nalazi u Tekirovi, 17 km od Kemera. Udaljen je 60 km od centra Antalije i 70 km od aeordroma u Antaliji. Okružen mirnom borovom šumom koja boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim i nezaboravnim. Plaža:...

read more
Kemer Hotel Amara Wing Resort

Kemer Hotel Amara Wing Resort

Kemer  Hotel Amara Wing Resort 5* KemerLokacija Hotela ;Hotel Amara Wing Resort udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.Sobe hotela Amara Wing Resort u Kemeru:U glavnoj...

read more
Kemer Hotel Akka Alinda 5*

Kemer Hotel Akka Alinda 5*

Kemer Akka Hotel Alinda 5* Polozaj : Hotel  Ak-Ka Alinda se nalazi u regiji Kiris 7km od Kemera, i 65km od aerodroma Antalija.Smeštaj :Ukupan broj soba je 410 u glavnoj zgradi hotela i u aneksu. Standardnih soba je 335(22-25m², max.3pax), porodičnih dupleks soba je 51...

read more
Kemer Hotel Simena Sun Club 5* Kemer

Kemer Hotel Simena Sun Club 5* Kemer

KemerHotel Simena Sun Club 5* KemerLokacija hotels Simena Sun Club :Hotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, na 10 km od centra Kemera u oblasti Kamyuva na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1989.god., a anex deo 2004.god. a renoviran je 2006.god. Hotel se...

read more
Kemer Club Phaselis HV

Kemer Club Phaselis HV

Kemer leto 2024 Club Phaselis 5* [fbshare type="button"]Lokacija Hotel je udaljen oko 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 5 km od Kemera, na samoj obali mora. Plaža Privatna peščano - šljunkovita . Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela....

read more
Kemer leto – Orange County Resort 5*

Kemer leto – Orange County Resort 5*

Kemer letoHotel Orange County Resort 5*-Turska aranzmani (avio)LokacijaHotel se nalazi u Kemeru, 55 km od aerodroma u Antaliji.Sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2009. i zauzima površinu od 22.000 m2.Nalazi se na samoj obali mora.PlažaSopstvena peščana. Suncobrani,...

read more
Kemer Hotel Majesty Mirage Park 5* –

Kemer Hotel Majesty Mirage Park 5* –

KemerHotel Majesty Mirage Park 5* KemerLokacija :Hotel se nalazi na 48 km od aerodroma u Antaliji, na 7km od Kemera, i 2km od oblasti Goynuk, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996.god. Hotel se prostire na povrsini 110.000 m˛.Plaža:Hotel se nalazi na sopstvenoj...

read more
Kemer leto 2023 – Ambiente Hotel 4*

Kemer leto 2023 – Ambiente Hotel 4*

Kemer leto 2023   Hotel Ambient 4* - hotelski smestaj u Kemeru Lokacija Hotel je udaljen 72 km od aerodroma u Antaliji, a 17 km od centra Kemera , na obali mora u mestu Tekirova. Hotel je otvoren 2003.godine, renoviran je 2006.godine.Hotel s   Plaža...

read more
Kemer leto 2023 – Club Hotel Belpinar 4*

Kemer leto 2023 – Club Hotel Belpinar 4*

Kemer letovanje 2023 Club Hotel Belpinar 4*-ponuda hotela u Kemeru Lokacija Hotela Belpinar : Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera na sopstvenoj plaži. Hotel je otvoren 1991.godine, a renoviran 2008.godine i prostire se na površini od 14.000...

read more
Kemer Hotel Mirada Del Mar 5*

Kemer Hotel Mirada Del Mar 5*

Kemer leto 2023 Hotel Mirada Del Mar 5* Kemer   Položaj: Hotel Mirada Del Mar se nalazi u oblasti Göynük. Udaljen je 45km od aerodroma Antalya, 9 km od Kemera i 35 km od centra Antalije.   Smeštaj: Hotel ima ukupno 544 sobe. Postoje 3 tipa standardnih soba;...

read more
Kemer Hotel Fame Residence 5*

Kemer Hotel Fame Residence 5*

Kemer Hotel Fame Residence 5* Kemer Polozaj : Hotel Fame Residence Kemer se nalazi u centru Kemera, 50 km od aerodroma Antalija . Smeštaj : Ukupan broj soba u hotelu je 246. standardnih soba je 202 ( 2+2pax ), 22 standardne sobe u potkrovlju ( 2+2 pax ), 8 povezanih...

read more
Kemer Hotel Limak Limra Resort 5

Kemer Hotel Limak Limra Resort 5

Kemer leto 2023 Limak Limra Resort 5* Kemer Lokacija hotela Limak Kemer : Hotel  Kemer se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, 7km od Kemera , u oblasti Kiriš, na obali mora. Hotel je otvoren aprila 1998.godine, renoviran je 2007.godine. Prostire se na...

read more
Kemer Hotel Fantasia De Luxe 5*

Kemer Hotel Fantasia De Luxe 5*

Kemer leto 2023 Fantasia De Luxe Hotel 5* Kemer [fbshare type="button"] Položaj: Hotel Fantasia De Luxe se nalazi u Camyuva regiji, 10km od Kemera, 65km od aerodroma Antalija. Smeštaj: Ukupan broj soba je 351. Standardnih 258 (29-36m2,2+1pax), junior suit 51 (45m2,...

read more
Kemer Ak-ka Antedon Hotel

Kemer Ak-ka Antedon Hotel

Kemer leto 2023 Hotel Akka Antedon 5* Kemer [fbshare type="button"] AKKA ANTEDON HOTEL - 5* - BELDIBI - KEMER Položaj: Hotel Ak-Ka Antedon se nalazi u oblasti Beldibi – udaljen 15 km od Kemera, 45 km od Antalijskog aerodroma, 30km od centra Antalije. Smeštaj: Hotel...

read more
Hotel Amara Club Marine HV 1

Hotel Amara Club Marine HV 1

Kemer Hotel Amara Club Marine HV-1 Lokacija Hotel je udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, na oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991.god.a renoviran je 2005. godine, i obuhvata površinu 60.000 m2. Plaža Privatna peščano...

read more
Kemer Crystal Flora Beach

Kemer Crystal Flora Beach

Hotel Crystal Flora Beach 5* [fbshare type="button"] Lokacija Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 1997. godine, arenoviran 2008. godine, i obuhvata površinu od 53.000 m2. Plaža Privatna šljunkovita plaža. Bar na...

read more
Kemer Club Marco Polo 5*-

Kemer Club Marco Polo 5*-

  Club Marco Polo 5* Kemer Lokacija Hotel se nalazi 65 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2010. godine. Plaža Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su...

read more

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/webvol6/6e/hf8q44ulab7cmko/funtours.co.rs/public_html/wp-content/plugins/popups/public/class-social-popup.php on line 448

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.