021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Artemis Princess Hotel   Alanja

ARTEMIS PRINCESS HOTEL –  3*+ -OBAKOY – ALANJA

 
Polozaj: Hotel  Artemis Princess se nalazi u Obakoj regiji, 4km od centra Alanye, 120km od aerodroma Antalija.
Smestaj: Ukupan broj soba je 119 u dve zgrade, standardnih soba ima 85 (2+1 osoba), 34 porodicne sobe sa tri normalna kreveta i jednim pomocnim (2+2 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa tusem fenom, klima, koja radi u odredjeno vreme, direktna telefonska linija, mermerni pod, mini bar (posebno se placa), sef (posebno se placa), satTV, muzicki kanali, balkon.
Usluga: All inclusive– svedski sto za dorucak, rucak, veceru, popodne kafa, caj, kolaci, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pica 10.30.-23.00.h. Posebno se placa: uvozno pice, sveze cedjeni sokovi, sladoled. Sadrzaj: Glavni restoran, lobi bar, snack bar pored bazena. Nema usluge hrane i pica na plazi. Posebno se placa: doktor na zahtev, veseraj. Plaza; Gosti koriste javnu plazu, 200m od hotela. Lezaljke, suncobrani se ne placaju. Sport i zabava: Dva otvorena bazena sa delom za decu. Posebno se placaju sportovi na vodi, na plazi. Dva puta nedeljno je poseban program, kao sto je Turska noc i Belly dencer.
 
 
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula. Informacije i izdaje se sajt, u prostorijama/
/
Tel /1: +381 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /
/
funtours@sezampro.rs

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.