021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

EAGLES PALACE Informacije – Hoteli u Grckoj

 

Još jedan u nizu malih luksuznih hotela, lociran samo na par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom – Atosom. Konstruisan u jedinstvenom vizantijskom stilu, Hotel Eagles Palace na Atosu zaista pruža priliku kako za porodični odmor, tako i za profesinalna okupljanja u vidu kongresa, seminara i sl.
Sve sobe u hotelu imaju klimu, radio, direktnu telefonsku liniju, televizor, mini bar, fen za kosu i balkone sa pogledom ili na hotelski vrt ili na more.

Sadržaj hotela: bar u predvorju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, concierge, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Uranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitnes klub sa časovima aerobika i akvabika, teretana, džakuzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu, surfovanje na talasima
Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola) uz mogućnost doplate za polupansion.

 

Organizator putovanja  Fibula D.O.O. Informacije i izdaje se sajt, u turistickoj agenciji  /
/
Tel /1: +381 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /
/
funtours@sezampro.rs

 

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.