Filoxenia 3 Nea Vrasna letovanje !!!

Novo u ponudi nase agencije u Vrasni !!!

Vrasna apartmani – Filoxenia 3 Nea Vrasna

Novi objekat u ponudi .Objekat je nov. Zavrsen u maju 2012 godine.

 

Objekat Filoxenia 3 (Filoxenia ANASTAZIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije (Vrasna Beach) na oko 120m od plaže. Sadrži četvorokrevetne studije (dva francuska ležaja), kao i četvorokrevetne (dva francuska ležaja) i petokrevetne apartmane (dva francuska ležaja + jedan standardni krevet). Sve smeštajne jedinice hotela Filoxenia 3 su opremljene kuhinjom (rešo sa dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uz doplatu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. U okviru objekta se nalaze bazen sa ležaljkama, wireless internet i dečje igralište. Objekat je sagrađen 2012. godine.
Apartmanski hotel Filoxenia 3 (Filoxenia ANASTAZIA) ima sopstveni parking.

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije TURISTTRADE

Call Centar,Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad , Ilije Ognjanovića 3
021/66 13 953 ; 021/6612 266
letoinfons@gmail.com
Vrasna jedno od popularnih  grčkih letovališta nedaleko od gradića Vrasna. Od Soluna je udaljeno oko 80 km, pripada regiji  Sveti Djordje. Vrasna se nalazi na obalama Egejskog mora preciznije Strumičkog zaliva (Strimoni), izmedju gradića Stavros i Asprovalte, najvećeg letovališta ove regije. Razdaljina izmedju Nea Vrasne i Stavrosa iznosi oko 6 km, a od Asprovalte svega nekih 500 metara.
Vlada mišljenje da je Nea Vrasna letovalište u kome se porodice sa većom decom i penzioneri najbolje osećaju, pa je i turističke agencije najčešće tako i reklamiraju. Ovo je malo i mirno mesto, koje je apsolutno udobno za ležeran i opušten odmor bez prekomerne gužve, vreve i graje.

Nea Vrasna je jedno izuzetno mirno i uredno mesto, gde se zaista može odmoriti i uživati.  Ovde je sve, pre svega posvećeno ležernom porodičnom odmoru. Sama plaža je neuobičajeno široka i izuzetno uredna i čista. U zavisnosti od lokacije može biti peščana ili prekrivena sitnim šljunkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.