HANIOTI Hotel Grand Victoria leto 2018 !

Cene sezona 2018, kontakt 021/66 12 266

Hotel Grand Victoria

Veliki izbor hotela !
Hanioti Grand Victoria je smešten na mirnoj lokaciji, u mirnom delu Haniotija.
Gostima hotela su na raspolaganju: bazen, pool – snack bar, glavni bar, diskoteka, lekar na poziv, telefonske usluge, sef, restoran.
Ovaj moderan hotelski kompleks e smešten u mirnom delu Haniotija, ispod magistrale, na nekih 150 metara od plaže i oko 300 metara od samog centra. Na nekih 5000 metara kvadratnih prostora smeštene su tri zgrade hotela okružene bazenom, palmama, vodopadima i prelepo uređenom baštom. Gostima hotela su na raspolaganju: bazen, pool – snack bar, glavni bar, diskoteka, lekar na poziv, telefonske usluge, sef, restoran. Svaka soba ima svoj mini kuhinjski blok, TV, klimu, direktnu telefonsku liniju. Upotreba klime se doplaćuje na recepciji hotela po hotelskom cenovniku.

Hoteli u haniotiju | Hanioti Leto 2014 HoteliHotelski smestaj HANIOTI | HOTEL GRand Victoria
Sobe hotela Grand Victoria | Grcka 2014Hoteli U Haniotiju | Grand Victoria

CENOVNIK :

HOTEL  GRAND VICTORIA ***

Cena u tabeli su date u eurima, po osobi, po danu boravka, usluga je polupansion (doručak, večera), maksimalan broj osoba: u dvokrevetnim sobama – 3

 

Standardne sobe: oko 25-30m2, namenjene za 2 odraslih i 2 dece do 12 godina.
Maisonnette: oko 40m2, u dva nivoa, sa dnevnim boravkom i kuhinjom na donjem i spavaćom sobom na gornjem nivou. Moguće je smestiti i do 4 odrasle osobe.

Sadržaj hotela: recepcija, restoran za doručak, TV sala, igraonica, ležaljke i suncobrani na bazenu, vrt, otvoreni bazen, teren za odbojku, bilijar, stoni tenis, bar, snek-bar kraj bazena, sef na recepciji (uz doplatu)…

Usluga u hotelu je najam uz mogućnost doplate za doručak, polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja.
Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad , Ilije Ognjanovića 3
021/66 13 953 ; 021/6612 266
letoinfons@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.