021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hotel Zenit  se nalazi  u centru Novog Sada.  Iz hotela se izlazi pravo na pesacku zonu (Zmaj Jovina ulica), srce grada Novog Sada. Sa druge strane, izlazi se na parking ispred hotela i ulicu Ilije Ognjanovica. Lokacija ovaj hotel cini idealnim, kako za poslovni tako i za rekreativni turizam i odmor.

Hotel u Novom Sadu –  Hotel Zenit je Garni hotel, (Velikim delom renoviran 2013 godine. )   Ima 12 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih soba i 1 apartman.

Hotel poseduje, lift,  WI-FI sistem koji je besplatan i dostupan u celom hotelu, pet box, po zahtevu gostiju obezbeđen je i dečiji krevetac i baby stolica u restoranu. U hotelu je instalirano podno grejanje kao i 24h rekuperacija vazduha (Daikin japanski sistem ).

Svaka soba u hotelu sadrzi : Dvokrevetne sobe u Hotelu Zenit su uređene tako da će imati osećaj kao da ste kod kuće. Komforne i prostrane sobe mogu se rezervisati kao: sobe sa dva ležaja veličine

Apartman hotela Zenit :  U Hotelu Zenit apartman je urađen na dva nivoa i može da primi kapacitet od šest (6) ljudi. Na prvom nivou nalaze se dve sobe sa francuskim ležajem, sa dnevnim boravkom, mini-barom.

Vršimo transfer gostiju od i do aerodroma u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu visokokomfornim i klimatizovanim vozilima sa profesionalinim vozacima.

Besplatno za goste hotela Zenit – Hotel – vrši uslugu dočeka gostiju na prilazima gradu i njihovo sprovođenje do hotela. (Ovu uslugu potrebno je najaviti prilikom rezervacije, kako bi  na vreme organizovali doček i prijem gostiju ).

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.