hoteli na Halkidikiji leto 2017

 Lista najboljih hotela na Halkidikiju,

Izbor najboljih hotela je  (Nezvanican ali i nepristrasan)rezultat dugogodisnjeg pracenja komentara i utisaka kako nasih gostiju, tako i gostiju mnogih drugih agencija, zatim komentarima gostiju iz svih krajeva sveta koji su svoje utiske iznosili na internet sajtovima..

Ostavite i vi svoj komentar, posaljite fotografije a mi cemo ih postaviti na sajt.

Za sledece leto 2017 u nasoj ponudi ce biti veliki broj hotela u Grckoj sa popustima za rane uplate i mnogim drugim pogodnostima

Najbolji hotel

Hotel Achtis Halkidiki

Hotel Actis na Halkidikiju je jedan od najboljih hotela, po svojoj usluzi, lokaciji sadrzaju…

detaljniji opis ovog hotela mozete pogledati na stranici Hotel Achtis

Jeadn od najboljih hotela na Halkidikiju

Sani Asterias Suite

Jedan od najboljih hotela i po tripadvisoru i po utiscima nasih klijenata. (Kod nas je na drugom mestu “najbolji hoteli Halkidikija)

Ovaj luksuzni butik hotel u privatnom okruženju i  na sopstvenoj plazi svojim sadrzajima i u slugom garantuje nezaboravno letovanje na Halkidikiju. Treba naglasiti da nismo samo mi misljenja da je hotel Sani Asteria Suite jedan od najboljih hotela u okruzenju. Hotel se nasao i na Michelinovoj listi hotela gde, obavezno treba probati mastovitu “kuhinju: i izvrsne obroke…(Oni koji znaju sta su Michelinove zvezdice i zasta se dobijaju, znace da je rec o istinskom kvalitetu)

hotel na plazi Pefkohori

Art Boutique Hotel

Potpuno nov Butik hotel ! Hotel Art Boutique se nalazi u Pefkohoriju, na smaoj plazi.  Art Boutique hotel će obradovati one koji traže vrhunski kvalitet lične usluge , i vrednuju u intimnoj atmosferi koja se može naći samo u malim privatnim hotelima.im. Ovaj hotel raspolaze sa samo 8 soba a ipak nudi  udobnu i sadrzajnu uslugu  hotel se nalazi u samom centru Pefkohori na prvoj liniji .

Svaka od 8 soba, u hotelu Art Boutique Pefkohori  je pojedinačno dizajnirana i nudi velike komfor . Unutrašnjost , pa i imena svake  sobe , inspirisani su neki od klasičnih dela velikih majstora .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.