Nea Plaja, leto 2018 –  apartmani

 

Nea Plaja cenovnik apartmana (ovde )

Na samo 60km od Soluna nalazi se jos turisticki neotkriveni deo severozapadnog Halkidikija, na samom ulasku na Kasandru odnosno Sitoniju, pre Nea Moudanie – Nea Plaja. Iako tek novo otkriveno za turiste iz Srbije, odavno je letovalište mnogih Grka, koji su je dosada uspešno cuvali samo za sebe i uprkos mnogim bližim plažama i dalje idu ka ovoj stvarno prelepoj pešcanoj plaži na kojoj možete uživati u zalasku sunca do kasnih poslepodnevnih sati. Duž cetiri kilometra dugacke plaže proteže se i uredjeno šetalište. U vansezonskim mesecima idealno mesto za potpuno opuštanje, a u sezoni pored opuštanja lako cete pronaci i mnoge zabavne sadržaje. Mnoštvo kafica i restorana nacionalne grcke kuhinje se podrazumevaju, a u srcu sezone rade i najveci nocni klubovi na Halkidikiju. Nea Plaja je idealna prilika da upoznate nešto novo, a stvarno kvalitetno na vec dobro poznatoj staroj destinaciji Halkidikiju.

 

1. Kuća Jorgos A/C*

Kuća Jorgos se nalazi u mirnom delu Nea Plaje, na samo 40m od obale i pešcano-šljunkovitog dela plaže, a na 100m od pocetka pešcane plaže. Kuca ima dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne apartmane. 1/2 app- apartman za 2 osobe- spavaca soba sa dva klasicna ležaja, odvojen kuhinjski deo, kupatilo i terasa 1/3 app- apartman za 3 osobe- jedna spavaca soba sa dva klasicna ležaja,druga spavaca soba za jednu osobu, odvojen kuhinjski deo, kupatilo i terasa 1/4 app- apartman za 4 osobe- dve spavace sobe sa po dva klasicna ležaja, odvojen kuhinjski deo, kupatilo i terasa MORE- apartman ima terasu sa bocnim pogledom na more. Svi apartmani imaju klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Astra  Travel

Sve informacije i rezervacije :  Jahorina Info  Novi Sad

Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

U nasoj ponudu za leto 2018 pogledajte :    Grcka ostrva ,   Grcka kopno (apartmani u Grckoj) , Hoteli na KasandriHoteli na Sitoniji

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *