Vila Kariatis Pefkohori  leto 2017 !!!

 FIRST MINUTE!!!   Vila Kariatis Pefkohori 15 % popusta !!!

Vila Kariatis Pefkohori : FIRST MINUTE POPUST: 15% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLACANJE: U CELOSTI. FIRST MINUTE POPUST:10% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLACANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2014.

FIRST MINUTE POPUST:10% NA CENE IZ CENOVNIKA ZA VANSEZONU (CENE SA ZVEZDICOM)-PLACANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016. 

                                                           

Cene “vila KARIATIS Pefkohori” su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja, osim cena koje su oznacene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene. Cene oznacene zvezdicom su paket aranmani i obuhvataju 10 nocenja+ autobuski prevoz, po osobi. U slucaju sopstvenog prevoza, kod paket aranzmana se cena umanjuje 30 eura po osobi.

 

Vila „KARIATIS“ je izuzetno tražena na našem tržištu zbog svoje izuzetne pozicije i veoma lepih studija i apartmana koja ta kuća nudi, kao i zbog obezbeđenog PARKING prostora za sve naše putnike. Vila KARIATIS Pefkohori, u svom sastavu ima  dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i veliki četvorokrevetni apartman.

Vila KARIATIS  se nalazi na samom šetalištu u srtogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaže nepunih 30 metara. Izuzetna pozicija nudi Vam izuzetno letovanje kako za porodice tako i za pojedince .

DVOKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

TROKRVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

ČETVOROKREVETNI APARTMAN:

Sastoji se od spavaće sobe sa dva singl standardna ležaja,dnevnim boravkom sa takođe dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem. Takođe u dnevnom boravku se nalazi odvojeni deo u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i ogromnu terasu sa pogledom na šetalište i jednim delom na more.

 

Vila KARIATIS Pefkohori – LETO 2017 – 10 NOCI
 10 NOCI 22.maj 01.jun 11.jun 21.jun 01.jul 11.jul 21.jul 31.jul 10.avg 20.avg 30.avg 09.sep 19.sep.
Studio 1/2
Studio 1/2+1
Studio 1/3
Studio 1/3+1
Apartman 1/4

 

[fbshare type=”button”]

no images were found

 

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE UKLJUČENO U CENU

 

Cene su na bazi 10 noćenja po osobi

* ARANŽMANI SA ZVEZDICOM SU PAKET ARANŽMANI NA BAZI 10 NOĆI+BUS  i NE MOGU SE KOMBINOVATI SA OSTALIM POPUSTIMA. U slučaju sopstvenog prevoza za paket aranžmane,cena se umanjuje za 30 eura po osobi.


 

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Sole Azur.

Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

Hoteli i apartmani na Krfu
Ponude smestaja na Krfu za ovo leto
Sarti apartmani
Ponude apartmana za leto 2017 u Sartiju
Hoteli u Grckoj specijalne ponude
Specijalne ponude hotela u Grckoj leto 2017
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *