Apart Hotel Golden Sun Pefkohori  leto 2018 !

Hotel je apartmanskog tipa. Hotel Golden Sun Pefkohori  je po svojoj lokaciji, privatnosti, blizini mora (70 metara) kao I centra (100 metara), jedna od najtrazenijih vila u Pefkohoriju. U  sklopu hotela-apartmana nalazi se recepcija, BAZEN, pool bar, I izuzetno lepi I moderni studiji i apartmani. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji, četvorokrevetni studiji, kao I trokrevetni apartmani i četvorokrevetni apartmani, koji se nalaze na prvom i drugom spratu ove prelepe vile. U sklopu vile postoji manji parking, ali je našim gostima u slučaju prebukiranosti obezbeđen parkingu blizini hotela. Izuzetna za porodice sa decom, kao i za parove i individualne turiste i društva.

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIJI– Prelepi prostrani studiji, koji se sastoje od spavaće sobe sa francuskim ležajem, a 1/3 studio ima i sofu, klima uređajem, TV/SAT, noćnim stočićem, i kuhinjskim delom koji je u potpunosti opremljen i stolom za ručavanje. Prostrano kupatilo sa tuš/wc i terasom koja gleda ili na bazen ili na dvorišni deo ove lepe vile.                                                                                                          

ČETVOROKREVETNI STUDIJI -Prostrani studiji u ovoj vili pružaju Vam pravo zadovoljstvo odmora. Studiji se sastoje od bračnog ležaja , i ležaja na rasklapanje. Komplet opremljena kuhinja odvojena pultom, klima uređaj, TV/SAT, kupatilo sa tuš/wc i terasom koja gleda ili na bazen ili na dvorišni deo ove lepe vile.

ČETVOROKREVETNI APARTMANI– Apartmani se sastoje od dve prostorije. U jednoj, prostranoj prostoriji se nalazi bračni krevet, TV/SAT, klima uređjaj, dok se u drugoj, manjoj, nalazi jedan krevet na rasklapanje i kompletno opremljena kuhinja. Apartmani poseduju i kupatilo sa tuš/wc, kao i terasu koja gleda ili na bazen ili na dvorišni deo zgrade.

*MOGUCNOST KORISCENJA WI-FI U DELU POOLBAR-a UZ KONZUMACIJU PICA

*KLIMA UREDJAJ URACUNAT U CENU

*PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 5 DANA.    

 

*POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI.

FIRST MINUTE POPUSTI!!!

15% POPUSTA ZA PRVE DVE SMENE za uplatu 40% rezervacije, a ostatak do 01.05.2018.

10% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI (cene bez zvezdica) za uplatu 40% rezervacije, a ostatak do 01.05.2018.

POPUSTI SU AKTUELNI DO 01.05.2018.

 

   Hotel Golden Sun Pefkohori     CENOVNIK ZA LETO 2018!!!   FIRST MINUTE!!!

 

Hotel Golden Sun Pefkohori  LETO 2018 – 10 NOCI

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA URAČUNATO U CENU

 

 

SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad , Ilije Ognjanovića 3
021/66 13 953 ; 021/6612 266
letoinfons@gmail.com

 

One thought on “Pefkohori leto 2018 – Apart Hotel Golden Sun Pefkohori

Comments are closed.