Vila Dionisios Pefkohori

 

Apartmanski smestaj na Kasandri!!!

 

VILA DIONISIOS RESORT

Vila Dionisios PEFKOHORI – kompleks koji se sastoji od dva objekta, u kome se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu. Svaki studio/apartman je opremljen kuhinjom, terasom, kupatilom, TV i klimom. Posteljina se menja petog dana boravka. Korišćenje klime nije uračunato u cenu i iznosi 5 eur dnevno. Resort svojim gostima nudi osveženje u kafiću, veliki parking prostor, roštilj i prostrano dvorište sa igračkama za decu. Okružen je vrtom punim cveća, mediteranskog rastinja. Toplo ga preporučujemo porodicama, koje koriste sopstveni prevoz. Resort je udaljen oko 100 m od plaže i 800 m od centra Pefkohorija, u pravcu ka plažama Xenia i Cruso.

 

 

1/2 st – dva standardna ležaja
1/3 st – tri standardna ležaja
1/4 apt – četiri standardna ležaja u dve sobe

BESPLATNO može boraviti po jedno dete uzrasta do 10 godina (bez ležaja). Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu. 

U SMENAMA sa * – Cena je po osobi sa uključenim smeštajem i autobuskim prevozom. Na smene označene * se ne odobravaju dodatni popusti.

USLOVI PLAĆANJA:

Cena smeštaja i autobuskog prevoza je izražena u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate i to gotovinom, platnim karticama(Maestro, Dina Card, Visa, Master Card, American Express), čekovima ili na račun organizatora. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina: 1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.
2. UPLATA NA RATE: – ČEKOVI GRAĐANA do novembra 2014.: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa novembrom 2014. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. – KREDITNA KARTICA Banca Intesa (faktoring) do novembra 2014.: Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnici ATIĆ TOURS-a). Faktoring se ne tretira kao uplata aranžmana u celosti, te ne važe popusti za uplate aranžmana u celosti. – ADMINISTRATIVNA ZABRANA do novembra 2015.: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do novembra 2016.god. Korisnik usluga donosi overeno Rešenje o administrativnoj zabrani, koje je prethodno dobio od Organizatora na neuplaćen deo cene. Rate dospevaju mesecno ili polumesecno u zavisnosti od načina kako Pravno lice isplaćuje zaradu. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čija Rešenja o zabrani prihvata.

UKOLIKO PUTNIK NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTAO OD PUTOVANJA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

PUTNIK KOJI REZERVIŠE ARANŽMAN U KRAĆEM VREMENSKOM PERIODU OD 15 DANA DO POLASKA DUŽAN JE DA ISPLATI ARANŽMAN U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, U SUPROTNOM SMATRAĆE SE DA JE ODUSTAO OD PUTOVANJA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Atic Tours

Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

U nasoj ponudi jos : HANIOTI APARTMANI , Sarti letovanje, Vrasna leto 2018 , Tasos apartmani, Pefkohori leto 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.