021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića, nalazi se vila Maria & Spiros. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od trokrevetnih studija (dva spojena kreveta + sofa ili dva spojena kreveta + fotelja na razvlačenje) i četvorokrevetnih apartmana(dva odvojena singl kreveta u dnevnom boravku + dva spojena singl kreveta u spavaćoj sobi), renoviranih 2008 godine. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo (rešo sa dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Veličina studija je cca 22m2 + terasa, a apartmana cca 32m2 + terasa. Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.

Maria & Spiros apartmani (Nea Vrasna, Grčka) – letovanje 2019. godine

Lokacija: Kuća Maria & Spiros (pogledajte na Google mapi) u Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića, nalazi se vila Maria & Spiros.

Usluga u hotelu: Najam smeštaja.

Hotelski sadržaj: Većina smeštajnih jedinica poseduje terasu sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od dvokrevetnih (dva spojena singl kreveta) i trokrevetnih studija (francuski krevet + singl krevet) i četvorokrevetnih apartmana (dva odvojena singl kreveta u dnevnom boravku + dva spojena singl kreveta u spavaćoj sobi). Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.

Sadržaj i opremljenost soba: Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Veličina dvokrevetnih studija je cca 18m² + terasa, trokrevetnih studija cca 22m² + terasa, a apartmana cca 25m² + terasa.

Poslovnica Šabac  
Adresa: Miloša Pocerca broj 20 
Tel 1: +381 (15) 34 20 96 
Tel 2: +381 (15) 34 19 35 
Mob.: +381 (63) 75 01 354 
Mail: juresicsa@gmail.com

Poslovnica Novi Sad 
Adresa: Zmaj Jovina broj 25 
Tel 1: +381 (21) 66 13 013 
Tel 2: +381 (21) 539 387 
Tel 3: +381 (21) 426 899 
Mail: juresicns@gmail.com

VAŽNE NAPOMENE:

 • Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme.
 • Za sve usmene informacije koje su van kataloškog opisa i programa putovanja bilo od strane subagenata kao i od strane radnika u samoj agenciji agencija ne snosi odgovornost.
 • Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti.
 • Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja neophodna je overena saglasnost oba roditelja odnosno roditelja koji ne putuje.
 • Zbog visokih troškova lečenja u inostranstvu preporučuje se putnicima da uplate  polisu putnog  zdravstvenog osiguranja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 40. U slučaju otkaza minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
 • Turistička agencija Jurešić je posrednik u prodaji za ovaj turistički aranžman. Organizator putovanja poseduje licencu № OTP 15/2010 od 29.01.2010
 • Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz:

  Vila Maria & Spiros Nea Vrasna apartmani

  • 1. dan – Letovanje 2019. počinje! Sastanak grupe je u Beogradu, na parkingu SRC „Milan Gale Muškatirović“ (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen „25. maj“), dan ranije od datuma iz cenovnika, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 18:00 (u slučaju promene vremena i mesta polaska, putnici će biti blagovremeno obavešteni). 
   * Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: 
   – Kolari – 18:30 (pumpa NIS); 
   – Požarevac – 18:40 (pumpa Lukoil); 
   – Velika Plana – 19:15 (restoran Mekdonalds); 
   – Svilajnac, Topola – 19:30 (motel Stari hrast); 
   – Batočina – 19:45 (restoran Kapija Šumadije); 
   – Jagodina – 20:15 (pumpa Coral); 
   – Ćuprija – 20:20 (motel Ravanica); 
   – Paraćin – 20:25 (restoran Tito); 
   – Pojate – 20:35 (restoran Evropa); 
   – Aleksinac – 20:50 (pumpa NIS); 
   – Niš – 21:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); 
   – Leskovac – 22:10 (motel Atina); 
   – Vranje – 23:30 (pumpa NIS). 
   Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. 
   * Orijentaciona vremena pauza su: 
   – Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 19:15 /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Krnjevo („Kafana za dva dana“) u 19:10/ (u trajanju od oko 15 minuta) i 
   – Leskovac (restoran Bavka) /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti motel Predejane u 22:20 ili motel Džep 22:25/ – 22:15 (u trajanju od oko 40 minuta). 
   Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
  • 2. dan – Dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
  • Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
  • Poslednji dan ugovorenog boravka – Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
  • Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.
CENA ARANZMANA Nea Vrasna apartmnai Maria & Spiros OBUHVATA :
 • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) za letovanje 2019. na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
 • Smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
 • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
 • Troškovi transfera.
 • Troškovi organizacije puta.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).
 • Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu za apartmanski smeštaj, dok je za hotelski smeštaj iznos takse određen kategorizacijom hotela, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta).
 • Osiguranje od otkaza aranžmana.
 • Troškovi fakultativnih izleta.
 • Individualni troškovi.

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.