Vila Panajota – letovanje u Vrasni

Vrasna apartmani!!!

VILA PANAJOTA VRASNA       –  Popust 10 % za uplate u celosti do 31.marta !

Vila Panajota Vrasna  se nalazi na nekoliko metara od plaže, blizu od centra Nea Vrasne koja je šetalištem uz more (petnaestak minuta) spojena sa Asprovaltom. Vrlo blizu Vile Panajota j se nalaze brojne taverne, kafići, prodavnice.

Vila Panajota je izgradjena 2009. godine, izuzetnog je kvaliteta i konstrukcije, potpuno prilagodjena i najprobirljivijima. U okviru vile se nalazi recepcija sa toaletima, tuševi ispred vile, prostorija i velika terasa sa tremom stolovima i stolicama za boravak prvog i poslednjeg dana (pre ulaska i nakon napuštanja studija) i mala fontana.

Studiji su prostrani, moderno dizajniran, dekorisani i opremljeni za dve do četiri osobe. Nalaze se  na prizemlju (cca 50 cm ispod nivoa dvorišta), prvom i drugom spratu i opremljeni su klima uredjajem (uračunat u cenu), priključkom za bežični internet (uračunat u cenu), komarnicima i SAT LCD TV – om sa srpskim kanalima. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su sa manjim francuskim i standardnim ležajem, a četvorokrvetni su sa francuskim (150cm)  i manjim francuskim ležajem (135 cm), koji je pogodan za odraslu osobu i dete do 6 godina ili dvoje dece do 12 godina. Studiji u prizemlju su cca 50 cm ispod nivoa dvorišta, iste su opreme kao i oni na prvom i drugom spratu, imaju lepu terasu sa garniturom za sedenje i od ulice su odvojeni živom ogradom. Pojedini studiji na spratovima imaju bočni pogled more. Svi studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa ležajevima, manje, veoma lepo kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje.

Veličina studija je cca 22 – 24 kvm + terasa.  Vila Panajota je visoke A kategorije, nema peškire i ima mogućnost parkinga pored vile.

Galerija fotografija – Vila Panajota Vrasna:

 

* označava broj osoba koje plaćaju devizni deo!

Napomene
 
Bez sopstvenog ležaja u std/apt može boraviti dete do 6 godina i plaća samo dinarski deo.
U std 1/4 i 1/4 prizemlje mogu boraviti max. 3 odrasle osobe i 1 ili 2 deteta do 6 godina ili 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina i 1 dete do 6 godina.
Ulazak u studije/apartmane je posle 14.00 časova na dan dolaska, a napuštanje do 09.00 časova na dan odlaska.

U slučaju manjeg broja putnika od 35 moguće je spajanje putnika sa grupom za Tasos. U slučaju spajanja grupa, vreme dolaska autobusa u N. Vrasnu je u jutarnjim satima, a povratak u kasnim popodnevnim. U vili je obezbedjena prostorija ili dvorište sa tremom za čekanje do ulaska/izlaska iz studija, toaleti i tuševi.

Za polazak iz Novog Sada doplata je  1.600 dinara, za polazak iz Kikinde 1.800 dinara, za polazak iz Zrenjanina 1.600 dinara

Za polazak iz Nisa popust je 500 din

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Sabra Travel.

Call Centar,Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

 

Hoteli i apartmani na Krfu
Ponude smestaja na Krfu za ovo leto
Sarti apartmani
Ponude apartmana za leto 2017 u Sartiju
Hoteli u Grckoj specijalne ponude
Specijalne ponude hotela u Grckoj leto 2017
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *