021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Zima 2018- Kopaonik – Ultra First Minute !!!

Kopaonik – Apartmani JAT **

Nalaze se u centru naselja na nadmorskoj visini od 1.780 m.Objekat je izgradjen u planinskom stilu I raspolaze sa 134 apartmana-studia razlicite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.Svi apartmani-studiisu opremljeni mini blok kuhinjom sa friziderom,svim kuhinjskim priborom,kupatilom,telefonom,televizorima sa 9 digitalnih I 5 analognih programa.Gostima je na raspolaganju restoran,prodavnica,igraonica,salon za masazu,bezicni internet u celom hotelu,parking.

Studija i apartmani: kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, TV, kupatilo sa tušem. Studio za 1-2 osobe 0+1 (tip A): jedna prostorija sa sofom na razvlačenje.

Studio za 2 osobe 2+0 (tip B): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta.

Studio za 2-3 osobe 1+1 (tip C): jedna prostorija sa jednim krevetom i sofom na razvlačenje.

Studio za 3-4 osobe 2+1 (tip D): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.

Studio za 4-5 osoba 3+1 (tip E1): jedna prostorija sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.

Apartman za 4-5 osoba 3+1 (tip E2): dve prostorije sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.

Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F1 i F2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Tip F1: dve spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, sobe su odvojene parapetnim-paravanskim zidom (oko 50 cm prostora između vrha zida i plafona). Tip F2: dve spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F3 – na upit): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i spavaća soba sa dva odvojena i jednim francuskim krevetom. Apartman ima kose krovove.

Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F lux – na upit): dnevni boravak sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, dva kupatila i dva TV-a.

Ishrana (uz doplatu): polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). U smenama kada je objekat popunjen sa manje od 50%, doručak i večera tri jela po izboru (meni – klasično posluzivanje)

no images were found

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Wayout. Informacije i izdaje se sajt, u turistickoj agenciji /
/
Tel /1: +381 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /
/
funtours@sezampro.rs

 

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.