021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Alara West Hotel  Alanja

ALARA WEST HOTEL ALANJA   – INCEKUM –

 

Polozaj  Hotel  Alara West Alanja : Hotel se  nalazi u Incekum regiji, 23km do Alanje, 100km od aerodroma Antalija.

Smestaj: Ukupan broj soba je 116, sve su standardne 2+1 osoba, imaju kupatilo sa tusem, fenom, split klimu, mini bar (posebno se placa), sef (posebno se placa), satTV, muzicke kanale, balkon.

Usluga: All inclusive – svedski sto za dorucak, rucak, veceru, popodnevni kolac, kafa, caj, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pica od 10.00-24.00h. Posebno se placaju: uvozno pice, sveze cedjeni sokovi, sladoled, turska kafa, sva flasirana pica.
Sadrzaj: Glavni restoran sa uslugom  svedskog stola, lobi, bar pored bazena. Posebno se placaju: doktor, telefon, faks, internet.

Plaza: Plaza je hotelska, pescana, sljunak ili stena, sa lezaljkama, suncobranima, peskirima za plazu, koji se ne placaju.

Sport i zabava: Otvoren i veoma mali zatvoren bazen za odrasle i decu, stoni tenis. Posebno se placaju sportovi na vodi.

Napomena: Gosti Alara West Hotela mogu da koriste i da placaju usluge Spa centra i salona lepote, tursko kupatilo, frizera u Alara Star Hotelu, ali ne mogu da koriste restorane i barove u Alara Star hotelu i u Alara hotelu.

no images were found

 
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.