021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Alara West Hotel  Alanja

ALARA WEST HOTEL ALANJA   – INCEKUM –

 

Polozaj  Hotel  Alara West Alanja : Hotel se  nalazi u Incekum regiji, 23km do Alanje, 100km od aerodroma Antalija.

Smestaj: Ukupan broj soba je 116, sve su standardne 2+1 osoba, imaju kupatilo sa tusem, fenom, split klimu, mini bar (posebno se placa), sef (posebno se placa), satTV, muzicke kanale, balkon.

Usluga: All inclusive – svedski sto za dorucak, rucak, veceru, popodnevni kolac, kafa, caj, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pica od 10.00-24.00h. Posebno se placaju: uvozno pice, sveze cedjeni sokovi, sladoled, turska kafa, sva flasirana pica.
Sadrzaj: Glavni restoran sa uslugom  svedskog stola, lobi, bar pored bazena. Posebno se placaju: doktor, telefon, faks, internet.

Plaza: Plaza je hotelska, pescana, sljunak ili stena, sa lezaljkama, suncobranima, peskirima za plazu, koji se ne placaju.

Sport i zabava: Otvoren i veoma mali zatvoren bazen za odrasle i decu, stoni tenis. Posebno se placaju sportovi na vodi.

Napomena: Gosti Alara West Hotela mogu da koriste i da placaju usluge Spa centra i salona lepote, tursko kupatilo, frizera u Alara Star Hotelu, ali ne mogu da koriste restorane i barove u Alara Star hotelu i u Alara hotelu.

no images were found

 
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.