021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Ammon Zeus hotel  Kalitea

Ammon Zeus Hotel 4* – Kalitea – Kasandra – Halkidiki

Ammon Zeus hotel smešten na peščanoj plaži za sve uzsrate turista.Nalayi se na samoj plaži na 300m od centra mesta Kalitea.Ukupne površine 5000m 2, zgrada na pet nivoa.2013 godine su renovirani recepcija i restoran.

Ukupno 126 soba:114 Dvokrevetnih soba (Standard Rooms, ~20 m2), 12 Family soba (Family Rooms, ~40 m2).
U sobama: klima, frižider, SAT-TV, telefon, radio, kupatilo/tuš, fen, bade mantili, balkon, pogled na more ili na brdo. Tip dodatnog ležaja – sofa.
Family room – mali hodnik, dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje, mali hodnik i kupatilo, spavaća soba (bez vrata), pogled na more. Sobe nisu odvojene vratima.

Usluga polupansion – dorčak i večera na bazi švedskog stola.

Hotelske usluge:bazen (slatka voda),đakuzi (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi internet ( doplata na licu mesta ) , masaža ( doplata na licu mesta ), parking(doplata na licu mesta ),sauna((doplata na licu mesta),sef(doplata na licu mesta),teretana ( doplata na licu mesta), tursko kupatilo ( doplata za licu mesta).Ležaljke i suncobrani uz doplatu.Peškiri uz depozit.

 

Sadržaj za decu:igralište za decu, dečija soba (za uzrst od 3-12 godina), dečiji bazen,dečiji meni (odvojen dečiji švedski sto za vreme večere)

 

Animacija
Karaoke – jednom nedeljno, večernji bioskop – jednom nedeljno, grčko veče sa živom muzikom – jednom nedeljno.

Dozvoljen boravak za kućne ljubimce do 4 kg.

Galerija fotografija Ammon Zeus hotela :

Informacije i Call centar:

Jahorina Info

Ilije Ognjanovica 3, Novi Sad

Tel: 021/6612 266 ; 021/6613 953

letoinfons@gmail.com

 

 

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.