021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

[Opt7_Microdata_LocalBusiness_331915079]

Kuba – 16 dana, avionom

 

Polasci u septembru, oktobru i novembru!!!

 

Cenovnik: U pripremi…

 

Opis
Termini

Occidental Miramar

(Havana)

+

Brisas del Caribe

(Varadero)

Hotel Melia Habana (Havana)

+

Riu Varadero (Varadero)

       
Jesen Polasci u septembru, oktobru i novembru  €
 
 
PROGRAM PUTOVANJA

Republikа Kubа je držаvа i аrhipelаg u severnim Kаribimа koji se nаlаzi između Kаripskog morа, Meksičkog zаlivа i Atlаntskog okeаnа. Severno od Kube se nаlаze Sjedinjene Američke Držаve i Bаhаmi, nа zаpаdu Meksiko, nа jugu Kаjmаnskа ostrvа i Jаmаjkа, а nа jugoistoku Hаiti. Privredа Kube se nаglo rаzvijа zbog turizmа koji se svаke godine sve više povećаvа. Sredinom 1990-tih, turizаm je postаo primаrnа grаnа privrede u Kubi. Mnogi zvаničnici iz Kube govore kаko je turizаm “srce kubаnske privrede”, а turizаm je jedаn od glаvih preokupаcijа kubаnske orgаnizаcije zа rаzvoj. Oko 1,9 milionа turistа posetilo je Kubu 2003. godine, što je privredu obogаtilo zа 2,1 milijаrdu dolаrа. Većinа turistа dolаzi iz Kаnаde i zemаljа Evropske unije. U populаrne turističke destinаcije spаdаju Vаrаdero, Kаjo Koko i Hаvаnа.

 PROGRAM PUTOVANJA:

Dan 1.

Beograd-Pariz 

Poletanje za Pariz oko 12.40h.  Sletanje oko 15.10h.  Transfer do hotela blizu aerodroma.  Noćenje.  (Tranzitni hotel na trošku avio-kompanije).

Dan 2.

Pariz-Havana

Nastavak leta za Havanu oko 13.55h.  Sletanje oko 17.35h.  Transfer do hotela.  Večera/Noćenje.

Dan 3.

Havana
Doručak. Celodnevno razgledanje Havane (SIC-City Tour) sa obilaskom Trga Revolucije, Kapitola, starog  grada koji je pod zaštitom UNESCO-a, pijace suvenira.  Večera/Noćenje.

Dan 4.

Havana
Doručak. Celodnevni izlet u dolinu Vinales, poznatu po uzgoju najboljeg duvana.  Na putu za Vinales poseta fabrici cigara u gradu Pinar del Rio. Poseta pećini sa rekom panornicom i praistorijskim muralima.  Ručak u lokalnom restoranu.  Povratak u hotel.  Večera. Noćenje.

Dan 5.

Havana-Varadero

Doručak. Transfer sa posetom Hemingvejevoj kući-muzeju i mestu Kohimar gde je nastao roman “Starac i more”, na putu za Varadero.  Smeštaj u Varadero. Večera/Noćenje.

Dan 6 – 13

Varadero

Boravak u izabranom hotelu  na bazi All inclusive usluge.

Dan  14.

Varadero-Havana
Doručak. Slobodan dan. Posle podne privatni transfer do aerodroma u Havani.

Poletanje iz Havane za Pariz  oko 20.15h.

Dan  15

Pariz

Sletanje oko 11.10h.  Transfer do tranzitnog hotela koji obezbeđuje avio kompanija.  Noćenje.

Dan  16

Pariz– Beograd

Nastavak leta za Beograd oko 09.35h. Sletanje oko 11.50h.    (Kraj usluga)

Detaljnije:

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Avio prevoz na relaciji  – Beograd/Pariz/Havana/Pariz/Beograd

-Smeštaj u Havani  (3 noćenja na bazi polupansiona – kontinentalni švedski sto) u hotelima sa 4* u 1/2 sobama

-Smestaj u Varaderu (9 noćenja na bazi All Inclusive usluge – kontinentalni švedski sto) u hotelima sa 4* u 1/2 sobama

-Smestaj u Parizu (2 noćenja) u tranzitnim hotelima u 1/2 sobama

-Sve transfere klimatizovanim vozilama

-Obilasci prema programu sa stručnim vodičima na engleskom jeziku, sa uključenim ulaznicama

-Troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika na destinaciji (na engleskom jeziku)

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Avionske takse (oko  520 eur na dan objavljivanja programa) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate. (cena je podložna promeni)

-Troškovi kubanske turističke takse (25 dolara, plaća se pri sletanju na Kubu)

Putno osiguranje (42 eur za osobe od 18 do 70 godina starosti)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

  1. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u tri mesečne rate čekovima građana (uz doplatu od 2%  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

OPIS I LOKACIJA HOTELA:         www.cubatravelnetwork.com

Occidental Miramar – Havana 4*  http://en.occidentalhotels.com/hotels/Miramar.asp

Ovaj hotel u Havani se nalazi u luksuznom delu okruga Miramar na Petoj Aveniji, čuvenoj komercialno diplomatskoj zoni. Pre revolucije ovde su živeli mnogi imućniji stanovnici i ova oblast je bila najglamurozniji deo Havane pedesetih. U okolini se nalaze luksuzne vile i ambasade a hotel je udaljen od plaže na samo pet minuta hoda i deset minuta od kolonijalne zone. Hotel poseduje đakuzi, bazen, saunu, solarijum, fitnes centar, šest teniskih terena i teren za odbojku. Lepe i moderne sobe, opremljene su klimom, telefonom, radiom, kupatilom (tuš/WC)  fenom, mini barom, internet vezom i imaju odličnu zvučnu izolaciju.

Brisas del Caribe 4*+

Ovaj hotel se nalazi pored jedne od najlepših plaža na svetu. Hotel je okružen lepim baštama i dekoracija soba, restorana i bara, čine ga jednim od najluksuznijih u gradu. Četiri bazena, časovi ronjenja, vožnja podvodnog bicikla, vožnja brodom, tenis, đakuzi i druge aktivnosti koje pruža ispuniće Vam slobodno vreme. Sobe poseduju klimu, telefon, TV, kupatilo (tuš/WC), balkon ili terasu.

Melia Habana  – Havana 4*+  http://www.melia.com/hotels/cuba/havana/melia-habana/home.htm

Melia Habana je lociran u samom srcu stambeno poslovne zone Miramara odmah pored Pete Avenije. Ovaj hotel pored mora, udaljen je na samo oko 10 minuta od istorijskog centra grada. Poseduje 3 prelepa bazena, teretanu, saunu, terene za tenis,kuglanu i mogućnost jahanja i lova. Sve sobe su atraktivnog izgleda i imaju balkon, kupatilo (tuš/WC), klimu, TV, telefon i frižider.

Riu Varadero 4*+ www.riuvaradero.ca/

Riu Varadero je veličanstven hotel na plaži, lociran u Varaderu. Hotel je poznat po fascinantnom pogledu na plažu i luksuznim, komfornim sobama. Varadero je čuvena turistička destinacija, poznata po peščanim plažama koje se pružaju na više od dvadeset kilometara. Riu Varadero poseduje 3 bazena, 2 bara u vodi, spa, teretanu, igraonicu, klub za decu, golf terene, dečiji bazen i igralište, teren za odbojku, saunu, parno kupatilo, salon lepote, prodavnice i mogućnost čuvanja dece. Sobe su opremljene klimom, TV, telefonom, peglom i daskom za peglanje, mini barom, aparatom za kafu ikupatilom (tuš/WC).

 

Uz ovaj aranžman važe  Opšti uslovi putovanja agencije  Calypso Tours International.

Organizador zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Call centar

021/6624079   021/4727300

funtours@sezamrpro.rs

21000 Novi Sad