021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Artemis Princess Hotel   Alanja

ARTEMIS PRINCESS HOTEL –  3*+ -OBAKOY – ALANJA

 
Polozaj: Hotel  Artemis Princess se nalazi u Obakoj regiji, 4km od centra Alanye, 120km od aerodroma Antalija.
Smestaj: Ukupan broj soba je 119 u dve zgrade, standardnih soba ima 85 (2+1 osoba), 34 porodicne sobe sa tri normalna kreveta i jednim pomocnim (2+2 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa tusem fenom, klima, koja radi u odredjeno vreme, direktna telefonska linija, mermerni pod, mini bar (posebno se placa), sef (posebno se placa), satTV, muzicki kanali, balkon.
Usluga: All inclusive– svedski sto za dorucak, rucak, veceru, popodne kafa, caj, kolaci, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pica 10.30.-23.00.h. Posebno se placa: uvozno pice, sveze cedjeni sokovi, sladoled. Sadrzaj: Glavni restoran, lobi bar, snack bar pored bazena. Nema usluge hrane i pica na plazi. Posebno se placa: doktor na zahtev, veseraj. Plaza; Gosti koriste javnu plazu, 200m od hotela. Lezaljke, suncobrani se ne placaju. Sport i zabava: Dva otvorena bazena sa delom za decu. Posebno se placaju sportovi na vodi, na plazi. Dva puta nedeljno je poseban program, kao sto je Turska noc i Belly dencer.
 
 
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.