021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Aska Baran Hotel 4* Alanja

ASKA BARAN HOTEL – 4* – INCEKUM – ALANJA

 

Položaj: Hotel Aska Baran  se nalazi u Incekum regiji, 25km od Alanje, 95km od aerodroma u Antaliji.

 

Smeštaj: Ukupan broj soba je 123 i sastoji se od dve zgrade. Sve sobe su sa privatnim kupatilom sa tušem, fenom, klima uredjajem, direktnom telefonskom linijom, mini barom (posebno se plaća), sefom (posebno se plaća), satTV, muzičkim kanalima i balkonom ili terasom.

 

Usluga: All inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večeru, kasni noćni snack, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj, do 23.00h. Posebno se plaćaju: uvozna pića, sveže cedjeni sokovi, piće u baru na plaži, sva pića posle 23.00h.

 

Sadržaj: Glavni restoran sa švedskim stolom, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaćaju: lekar po pozivu, vešeraj, frizer, rent a car, telefon, faks, internet.

 

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu, sa ležaljkama i suncobranima koji se ne plaćaju. Dušeci se posebno plaćaju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Masaža, bilijar i sportovi na plaži se posebno plaćaju.

 

 

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.