021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Belek Beach Resort Hotel 5 *

 

 BELEK BEACH RESORT HOTEL 5* – BOGAZKENT

 

Položaj: Hotel Belek Beach Resort se nalazi u oblasti Bogazkent, Belek. Udaljen je 45 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

 

 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 327 soba. Standardnih soba u hotelskoj zgradi i u klubskom delu ima 208 (28m2,2+1pax), 108 porodična soba (56m2, dve sobe sa vratima između, max4pax), junior suit soba 8 (52-65m2, dve spavaće sobe, jedna dnevna soba, max.4pax), 3 sobe prilagođene su invalidima. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholno piće i voda po dolasku, posle samo voda), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV sa muzičkim kanalima i balkon ili terasu. U hotelskim sobama je tapison, a u klub sobama je laminat.

 

 

Usluga: UAI (ultra sve uključeno) – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack i kafa, večeru i kasni noćni snack, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 15:00-16:00, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred. Posebno se naplaćuju: luksuzna uvozna pića, mini bar osim vode, sobna usluga, sveže ceđeni sokovi, specijalna flaširana pića, sva hrana i pića posle 24:00 časa.

 

 

Sadržaj: Glavni restoran za usluge švedskog stola, A’la Carte restorani: Flamingo-italijanski, Sofra-turski, barovi unutar hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, čuvanja dece, vešeraja, frizera, troškovi kupovine u tržnom centru, rent–a car-a, telefona, faksa, interneta i kompjuterske igrice.

 

 

Plaža: Privatna peskovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

 

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, tenis, odbojka, odbojka na plaži, mini golf, mini fudbal, stoni tenis. Posebno se naplaćuju: salon lepote, masaža, reflektori za noćno igranje tenisa i sportovi na vodi. Sajam zabave, za decu od 03-14 godina – prve tri karte besplatno, posle se naplacuje.

 

 

Zabavni program preko dana, večernji show program. Mini klub za decu od 4 do 15 godina starosti

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

 

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.