021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Belek Beach Resort Hotel 5 *

 

 BELEK BEACH RESORT HOTEL 5* – BOGAZKENT

 

Položaj: Hotel Belek Beach Resort se nalazi u oblasti Bogazkent, Belek. Udaljen je 45 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

 

 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 327 soba. Standardnih soba u hotelskoj zgradi i u klubskom delu ima 208 (28m2,2+1pax), 108 porodična soba (56m2, dve sobe sa vratima između, max4pax), junior suit soba 8 (52-65m2, dve spavaće sobe, jedna dnevna soba, max.4pax), 3 sobe prilagođene su invalidima. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholno piće i voda po dolasku, posle samo voda), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV sa muzičkim kanalima i balkon ili terasu. U hotelskim sobama je tapison, a u klub sobama je laminat.

 

 

Usluga: UAI (ultra sve uključeno) – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack i kafa, večeru i kasni noćni snack, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 15:00-16:00, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred. Posebno se naplaćuju: luksuzna uvozna pića, mini bar osim vode, sobna usluga, sveže ceđeni sokovi, specijalna flaširana pića, sva hrana i pića posle 24:00 časa.

 

 

Sadržaj: Glavni restoran za usluge švedskog stola, A’la Carte restorani: Flamingo-italijanski, Sofra-turski, barovi unutar hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, čuvanja dece, vešeraja, frizera, troškovi kupovine u tržnom centru, rent–a car-a, telefona, faksa, interneta i kompjuterske igrice.

 

 

Plaža: Privatna peskovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

 

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, tenis, odbojka, odbojka na plaži, mini golf, mini fudbal, stoni tenis. Posebno se naplaćuju: salon lepote, masaža, reflektori za noćno igranje tenisa i sportovi na vodi. Sajam zabave, za decu od 03-14 godina – prve tri karte besplatno, posle se naplacuje.

 

 

Zabavni program preko dana, večernji show program. Mini klub za decu od 4 do 15 godina starosti

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

 

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.