021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Club Asteria Belek 5* – Belek, leto 2023

Popusti za rane uplate Belek Hotel Club Asteria

CLUB ASTERIA – HV1 – BELEK letovanje

Položaj : Hotel Club Asteriase nalazi u regijiBelek, 25km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj soba u hotelu je 495, u dva nivoa bungalova. Standardnih soba je 420 ( 2+1pax), porodičnih soba je 75 ( 4+1pax, dve sobe odvojene vratima ). Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, , mini bar, sef, SAT TV, balkon, francuski balkon ili terasu. U sobama su pločice.
Usluga: UAI- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, prepodne i popodne snack, kasni večernji bife, sladoled u popodnevnim satima, sveže cedjeni sokovi za doručak, mini bar u sobama se svaki dan dopunjuje bezalkoholnim pićem, sobna usluga od 24-06.00h, , restorani A la carte se unapred rezervišu i može se koristiti usluga jednog restorana, jednom za vreme boravka, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U cenu nisu uključeni: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva druga flaširana pića.
Sadržaj: glavni restoran, restorani A la carte: Turski, Italijanski, Kineski, barovi koji se nalaze u hotelskom kompleksu. Usluge lekara, čuvanja dece, pranja i čišćenja, frizera, telefona, fax, interneta, tržnog centra i najma automobila se posebno doplaćuju.
Plaža: Plaža je hotelska, peščana. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu se ne doplaćuju.
Sport i zabava:Spoljašnji bazen za odrasle i decu, akva park, fines centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, individualni kursevi plesa, stranog jezika, bilijara, zatim internet kafe i igraonica. Posebno se doplaćuju: vodeni sportovi, oprema za tenis i noćno svetlo, masaže. Animacioni program tokom dana i noći za decu i odrasle, posebni večernji program. Mini klub za decu sa različitim programima

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.