021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Club Asteria Belek 5* – Belek, leto 2023

Popusti za rane uplate Belek Hotel Club Asteria

CLUB ASTERIA – HV1 – BELEK letovanje

Položaj : Hotel Club Asteriase nalazi u regijiBelek, 25km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj soba u hotelu je 495, u dva nivoa bungalova. Standardnih soba je 420 ( 2+1pax), porodičnih soba je 75 ( 4+1pax, dve sobe odvojene vratima ). Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, , mini bar, sef, SAT TV, balkon, francuski balkon ili terasu. U sobama su pločice.
Usluga: UAI- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, prepodne i popodne snack, kasni večernji bife, sladoled u popodnevnim satima, sveže cedjeni sokovi za doručak, mini bar u sobama se svaki dan dopunjuje bezalkoholnim pićem, sobna usluga od 24-06.00h, , restorani A la carte se unapred rezervišu i može se koristiti usluga jednog restorana, jednom za vreme boravka, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U cenu nisu uključeni: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva druga flaširana pića.
Sadržaj: glavni restoran, restorani A la carte: Turski, Italijanski, Kineski, barovi koji se nalaze u hotelskom kompleksu. Usluge lekara, čuvanja dece, pranja i čišćenja, frizera, telefona, fax, interneta, tržnog centra i najma automobila se posebno doplaćuju.
Plaža: Plaža je hotelska, peščana. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu se ne doplaćuju.
Sport i zabava:Spoljašnji bazen za odrasle i decu, akva park, fines centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, individualni kursevi plesa, stranog jezika, bilijara, zatim internet kafe i igraonica. Posebno se doplaćuju: vodeni sportovi, oprema za tenis i noćno svetlo, masaže. Animacioni program tokom dana i noći za decu i odrasle, posebni večernji program. Mini klub za decu sa različitim programima

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.