021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Belek dvoje dece gratis

Crystal Familly Resort & Spa 5* – Belek, leto 2023

CRYSTAL HOTELS FAMILY RESORT & SPA – 5* – Bogazkent Belek

U ovom hotelu postoje popusti za decu, proveriti u agenciji :

Belek dvoje dece gratis
Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Bogazkent. Udaljen je 50 km od centra grada Antalije i 40 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Hotel ukupno ima 372 sobe rasporedjene u četiri petospratna bloka . Standardnih soba ima 278 (27 m2, 78 soba je povezano i 3 sobe su prilagođene invalidima, max3pax), porodičnih soba 90 (40 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, max4pax), 4 junior suita (58 m2, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa jacuzzi-jem LCD TV i DVD player), 4 Sultan suita (80 m2, dve spavaće sobe i jedna dnevna soba, dva kupatila od kojih je jedno sa jacuzzi-jem, LCD TV i DVD player). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom i fenom, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (sokovi se svakodnevno dopunjuju), tapison, satelitsku TV i muzičke programe, internet konekciju uz doplatu i balkon.
Usluga: Ultimate all inclusive – sva hrana i piće, 24h. Peskiri za osvezenje za dobrodošlicu, tradicionalno tursko pice-serbet po dolasku, doručak, kasni doručak, ručak i večera, dijetalni švedski sto, specijalni dečiji švedski sto, restorani za užinu tokom dana, A`la Carte restorani u večernjim satima-deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz, sladoled u Lagoon baru od 16.30-19.00, popodnevna kafa, čaj, kolači, 7 barova u hotelskom kompleksu. Posebno se naplaćuju: premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina i sobna usluga, sveže ceđeni sokovi, strana alkoholna pića između 01:00 i 10:00.
Sadržaj: Glavni restoran Lalezar, A’la Carte restorani – Mexican (meksička kuhinja), Istanbul (turska kuhinja) i Venezia (italijanska kuhinja) su sa rezervacijom unapred. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, čuvanja dece, pranja i hemijskog čišćenja, frizera, troškovi kupovine u tržnom centru, kompjuterske igrice i rent-a-car.
Plaža: Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu (ostavlja se depozit) se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, vodeni park, teniski tereni, teren za odbojku, košarku, odbojku na plaži, mini fudbal, mini golf, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Masaža, usluge kozmetičkog salona, SPA i wellnes centar, SPA bazen, motorizovani sportovi na vodi, reflektori za noćno igranje tenisa posebno se naplaćuju.
Animacioni program tokom dana organizuje profesionalni tim i specijalni večernji show programi. Mini klub tokom dana za decu od 04 do 12 godina i junior klub za decu od 13 do 16 godina starosti, mini disko u večernjim satima.

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.