021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Adam i Eva Hotel 5* – Belek  leto 2023

 Hotel Adam i Eva

[fbshare type=”button”]

 

Usluga Hotela Adam i Eva : UAI (ultra sve ukljuceno) – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večera. Kasni noćni snack, mini bar u sobi koji se dopunjuje dnevno, maxi bar, mini bar u sobi sa uvoznim pićem-posebno se plaća, A’ la karte restorani sa rezervacijom koja se plaća. Sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

U meniju za goste, crnim slovima ispisan sadržaj je uključen u uslugu UAI, a crvenim slovima ispisano se plaća posebno.

Sadržaj: Glavni restoran za uslugu otvorenog bifea. Ima 7 A’ la karte restorana: Arrigato-japanska kuhinja, Sark-I- turska kuhinja, Mezes-riblji restoran, Salve- italijanski, Secret-večera uz sveće, Mutbak-meksička kuhinja, Blind- restoran za slepe. Bar pored bazena, Bar club na plaži, Dock bar, Bluetooth bar, Café d’Paris, Golfer’s bar, Martini bar, Cigar bar, disko i noćni bar. Room servis-24 časa- posebno se plaća. Posebno se plaćaju: lekarske usluge, rent a car, servis za pranje veša, peglanje, bebi servis, tržni centar, frizer, internet, kompjuterske igrice.

Plaža hotela Adam i Eva u Beleku : Hotelska, privatna, peščana plaža, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, akva park, fitness centar, teniski tereni, skvoš, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, minifudbal, odbojka, nemotorizovani sportovi na vodi. Sve druge sportske aktivnosti, SPA&Wellness kompleks, posebno se plaćaju.

Vrlo je poseban koncept zabave, ispunjen priredbama istaknutih turskih i svetskih DJ-jeva, specijalni dogadjaji i žurke. Sedam dana nedeljno specijalni programi. Dečiji klub, udoban i bezbedan, za uzrast od 04-12 godina. Usluge dečijeg kluba su besplatne.

 Antalija regija Belek. Ponuda velikog broja paket aranžmana za Belek i ovog leta. Najatraktivnija ponuda za parove u hotelu Adam i Eva u Beleku.

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.