021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Arcadia Limak Hotel  Resort Belek

 

ARCADIA LIMAK INTERNATIONAL HOTELS & RESORTS – 5* – BELEK

 

 

Položaj : Hotel Arcadia Limak International se nalazi u oblasti Belek, udaljen je 40 km od Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

 

 

Smeštaj : Hotel ima ukupno 444 sobe. Standardnih soba u glavnoj zgradi ima 204 (2+1pax), standardnih soba u bungalovima ima 117 (2+1pax), porodičnih soba u glavnoj zgradi 12, porodičnih soba u bungalovima 107 (2+2pax), Grand suit soba sa jacuzzi-jem u glavnoj zgradi ima 4. Sve sobe imaju balkon ili terasu, pogled na more ili baštu, kupatilo sa tušem ili kadom i fenom, klima uređaj (centralni sistem), direktnu telefonsku liniju, tapison, sef, mini bar (voda, sokovi i pivo), satelitsku TV antenu i muzičke kanale

 

 

Usluga : Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, kolače, kafu i čaj, večeru, ponoćni bife, sva domaća i uobičajena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. A’ la Carte restorani – Sushida i Mangal, sobna usluga od 02.00 do 04.30 sata, sladoled u Pinea restoranu se ne naplaćuje. Posebno se naplaćuju: sva flaširana domaća i uvozna pića, konzervirana pića, neka uvozna pića, sveže ceđeni voćni sokovi i sobna usluga od 04:30 do 02.00 sata. Za A’la Carte restorane – La Cucina, Red Wok i Pasha posebno se plaća rezervacija.

 

Sadržaj :

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la carte restorani, barovi u raznim delovima hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, frizera, čuvanja dece, pranja i hemijskog čišćenja, troškovi kupovine u tržnom centru, rent a car, internet i kompjuterske igrice.

 

 

Plaža :

Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju

 

Sport i zabava :

Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu,vodeni tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, streljastvo, odbojka na plaži, košarka, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Tenis u večernjim satima, oprema i časovi tenisa, masaža i nega kože, motorizovani sportovi na vodi i škola ronjenja posebno se naplaćuju.

 

Celodnevni zabavni program i večernji program izvodi profesionalni tim. Mini klub za decu.